IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @128
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bratislavská kuriérska služba

B.K.S. Expres - rýchla preprava zásielok v Bratislave a z Bratislavy do celej EÚ. www.BKS.sk

Luxusné Hodinky SHARK Akcia!!!

Akcia - poštovné úplne ZADARMO! Výpredaj zľavy až do 75% www.toppredaj.sk

Sexi postava po celý rok

Urobte prvý krok! Budete mať štíhlejšiu postavu a atraktívnejšie telo. www.redukujte.eu

Výnimočná príležitost práce.

Máte malý príjem? Možnosť privyrobiť si doma za 3 hodiny denne 300-500 eur www.pracadoma.sk

Klaudia alebo Dušan?

Príď podporiť svojho favorita 25.2. na Donovaloch. Daj svoj hlas. KebyNieco.sk

pccko.sk

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
9tommy9
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.12.2007

PríspevokZaslal: Pi 08.01.10 15:02Odpovedať s citátomNávrat hore

no teraz mi prisiel balik co som si objednal v utorok grafika a zdroj,od grafiky mi nedali krabicu,zrejme koli tomu aby bola krabica mensia inak je vsetko prislusenstvo tam,setko v poriadku,no mam iba dodaci list faktura tam neni a poslali to este skor ako som zaplatil kedze dnes poobede som isiel teprva do banky zaplatit to,zatial som spokojny, odskusane to este nemam ale dufam ze bude vsetko funkcne a nadalej budem objednavat z tohto obchodnu

CPU: AMD Phenom II X4 925 +AC Freezer 64 Pro| MB:ASUS M4A78-EM | VGA: Sapphire Radeon HD5770 1GB GDDR5 Vapor-X | PSU: Corsair 400CX 400W | RAM: 2x2GB A-Data 800MHz Gamers Edition | HDD1: WD Caviar 80GB Sata2 | HDD2: WD Caviar Blue 500GB Sata3 | LCD: BENQ G900WAD 19" | Case: Thermaltake SopranoRS 101
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
MosQuiTooO
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.01.2010

PríspevokZaslal: Ne 10.01.10 0:57Odpovedať s citátomNávrat hore

neni sa coho bat..firma PCCKO sidli u nas v KE v novej casti OC galeria a cenz su realne.

shaggy: nauč sa editovať svoje príspevky. Ešte jeden duplicitný, alebo zbytočný príspevok, bude to za BP.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Dany
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.07.2009

PríspevokZaslal: Ne 10.01.10 1:37Odpovedať s citátomNávrat hore

nákup v hodnote 200€ v pohode akurat som si bol poto v dargove lebo tam mi to bolo lepšie isť ako keby mi o doniesli domov a povedali že si mám prísť po bloček na druhý den lebo tam niečo prerábali

okolimar
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.06.2009

PríspevokZaslal: Po 18.01.10 17:41Odpovedať s citátomNávrat hore

dnes som objednal mys tak som zvedavy .. uz som si tuto mys objednal v http://demo.smat.sk/ ale ani za 15dni ju nedorucili a adresa kontaktu je nespravna
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
okolimar
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.06.2009

PríspevokZaslal: Ne 07.02.10 16:46Odpovedať s citátomNávrat hore

trochu som zabudol, ze som sem chcel napisat.. mys dorazila v poriadku v piatok (3 prac. dni).. pocas toho kym som cakal na kuriera mi prisiel mail ze mam zaplatit urcenu sumu na ucet.. pockal som si kym tovar dorazil, zaplatil som a bolo..

trochu s nimi bolo treba sice komunikovat, lebo mi nebolo jasne ani kedy dorazi mys ani ako si mam nasledne uplatnit zaruku ale boli ochotni a odpisali aj ked na posledny mail nie, no to som uz mal aj mys aj dodaci list takze to pre mna haslo..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
hajnik.peter
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.03.2009

PríspevokZaslal: Ut 23.02.10 2:26Odpovedať s citátomNávrat hore

a nefunguje to tak ze si objednam tovar... pride ku mne kurier dam mu peniaze a vybavene... takto to funguje v alze..

MB: Gigabyte P45UD3-R CPU: Intel Core 2 Quad Q8300@ 3,15GHz + Zalman CNT 9700 Led RAM: 4GB DDR2 2x2GB 1066MHz CL5 HyperX PSU: Fortron Epsilon 700w GPU HD4870 1gb+accelero S1 + mx2+2 x artic fan pro F12 pwm od borec...
HDD:WD 320GB 16MB SATAII/300 DVD/RW: Samsung DL LCD: 22" ASUS LCD Case Gigabyte Poseidon 310 + 120mm & 120mm Gigabyte
KEYBOARD: KME
Keyboard MOUSE: Microsoft Laser Habu Gaming Mouse OS: Windows XP Professional SP3 32-bit PHONE: K770i
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
9tommy9
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.12.2007

PríspevokZaslal: Ut 23.02.10 16:50Odpovedať s citátomNávrat hore

nie kurier od teba nic pytat nebude, musis zaplatit na ucet nejaku sumu

CPU: AMD Phenom II X4 925 +AC Freezer 64 Pro| MB:ASUS M4A78-EM | VGA: Sapphire Radeon HD5770 1GB GDDR5 Vapor-X | PSU: Corsair 400CX 400W | RAM: 2x2GB A-Data 800MHz Gamers Edition | HDD1: WD Caviar 80GB Sata2 | HDD2: WD Caviar Blue 500GB Sata3 | LCD: BENQ G900WAD 19" | Case: Thermaltake SopranoRS 101
Artiny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.03.2010
Vek: 22

PríspevokZaslal: Pi 19.03.10 10:42Odpovedať s citátomNávrat hore

kolko dni trvá reklamacia?
lebo ja poslal som na reklamaciu ramky kingston hyperx pred 5tyzden ale este vzdy neposlali....pisal som email a zodpovedali ze evidovali ale neposlali spat o niekam...
chcem sa opitat ze ako ide reklamacia v pccko predajna?ake mate skusenosti o reklamaciu?
sqbo
Napomenutý užívateľ
Napomenutý užívateľ

Založený: 23.01.2010

PríspevokZaslal: Pi 19.03.10 18:28Odpovedať s citátomNávrat hore

hmm uz som sa zlakol ze su taky lacny ale to som si vsimol ze ceny su bez DPH

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
ultimateman
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.03.2010

PríspevokZaslal: Ut 23.03.10 16:25Odpovedať s citátomNávrat hore

TO je zvlasny obchod...Som si objednal HDD a PSU a dnes mi prisiel (kurierom) HDD a zajtra ku mne zase pride kurier s PSU ..neviem preco to nespoja a neposlu naraz .ja mam na to cas
FOR sqbo : ceny maju v pohode , ale si zober kolko tovaru maju v ponuke.Hlavne to ich robi poriadnym obchodom.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Artiny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.03.2010

PríspevokZaslal: Št 25.03.10 8:36Odpovedať s citátomNávrat hore

poslali mail ze odoslaju nove ramy
heretik
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.01.2009

PríspevokZaslal: St 09.06.10 10:40Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som si tiez objednal skoro cely pc a doslo to este v den objednavky asi po 5tich hodinach, co sa mi este nikde nestalo , ceny najlepsie na trhu, este im musim vratit ramky na reklamaciu lebo jeden modul bol chybny tak uvidim kolko to potrva, ale zatial maximalna spokojnost
icator
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.04.2009

PríspevokZaslal: So 25.09.10 14:40Odpovedať s citátomNávrat hore

no zaujimave poznatky.
Chcem si u nich objednat komponenty na komplet pocitacovu zostavu za cca.800euro. http://www.pcforum.sk/herna-zostava-s-i5-750-dakujem-za-rady-vt99064-15.html NAkolko zijem v Irsku chcem si to dat poslat k nasim ktory mi to preposlu sem do IE.Po precitani tychto reakcii na nich,hlboko nad tym rozmyslam.Ide mi hlavne o:
1; aby mi prisli presne vsetky objednane komponenty co chcem ja,lebo tu citam ze sa lubia niekedy dobre seknut a poslu nieco ine alebo o nieco menej ci viac
2;chcem od toho fakturu,blocek alebo co treba v pripade reklamacie vadnych veci,,nakolko zijem v Irsku a potrebujem mat 130percentnu zaruku ze ked mi dojde neico vadne tak nebude problem to promptne na zaklade blocku,alebo nejakeho dokladu vratit a dat reklamovat.Necel by som sa s nimi potom natahovat kvoli prkotinam co mali zabezpecit ony hned pri dodani tovaru,ako je faktura atd,a posielat odtialto,listy,alebo vyvolavat tam ci dokonca znova posielat nejake veci od tialto na Svk co neni vobec lacna zalezitost.
Ako to vidite vy?Je to seriozna zalezitost a firma a je aspon 100percentna zaruka ze bude vsetko ako ma byt a nebudem sa muset tu v Irsku nervovat s vadnymi komponentami a vyvolavanim a cakanim na faktury ci blocky a inych veci.Ide mi tu hlavne o zaruku.
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 23

PríspevokZaslal: Po 27.09.10 16:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Akurat som sa o tom bavil s firmou pccko.sk, kedze vybavujeme dalsie kolo sutaze a dohadujeme nove zostavy.
Podla ich vyjadrenia by malo byt vsetko OK.

Za seba mozem povedat, ze som tam kupoval x veci a vzdy bolo vsetko v poriadku, naposledy som kupoval router, pred 2 tyzdnami.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.06.2009
Vek: 18

PríspevokZaslal: Po 27.09.10 19:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Aj ja som pred 5 dnami objednal Hdd a uz piatok som to mal doma
Plus telefonat s Fuchsom a fakturu budem mat zajtra
Cize Spokojnost

Zaslať odpoveď