IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @401
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Obchodné priestory v Poprade

Na prenájom 710m2 v Poprade za prijateľnú cenu na-prenajom.weebly.com

Nové šampóny pre deti

Už žiadne slzičky s Natural Kids. Hrajte s Garníčkami o skvelé ceny. www.garnickovia.sk

OmegaMarine Forte

Eskimáci vedia, čo je zdravé Získajte balenie zadarmo www.naturamed.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Všetko o vašom telefonovaní

Aktivácie, info o hovoroch, sms, dátach. Ušetrite čas so zákaz. zónou Môj Orange! www.orange.sk

Obchody s CD key

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Sabone
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.12.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Ut 11.10.11 8:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviem či tu už podobná téma nie je. Hľadal som aby som nezaložil duplicitný topic, ale nič som nenašiel, preto zakladám tento topic. Určite nie som sám kto nakupuje hry, konkrétne CDkey, buď to pre Steam, EADM a pod. Sám som začiatkom nedôveroval rôznym eshopom s týmto tovarom, ale postupom času som riskol platby a čakal som čo sa stane. Zatiaľ mám ale 100% úspešnosť so všetkými dole menovanými e-shopmi. Mám mnoho CDkey z týchto stránok. Niektoré mám spred vyše rok a pol a doteraz snimi nebol žiadny problém. Takže ak dakto nový uvažuje o kúpe CDkey z rôznych eshopov, tak prikladám zoznam tých, ktoré mám overené a fungujú.

www.g2play.net - Je to asi mnou najznámejší a najväčší eshop s cdkey. Predobjednávky a tiež klasické objednávky sú vybavené približne do 2-3 hodín. Stane sa ale že to potrvá niekedy aj dlhšie, max. 24hodín.

www.directgamekeys.com - prvý eshop kde som nakupoval. Oproti g2play.net majú niektoré hry výrazne lacnejšie. Super rýchle doručenie, nikdy netrvalo dlhšie ako 30minút.

www.onlinekeystore.com - Klasický shop, niektoré hry majú lacnejšie, iné drahšie. Doručenie som mal max. do 2hodín.

www.cdkeysmarket.com - Vypadá zvláštne, ale je dobrá Naposledy som kupoval RO2 za super cenu niečo cez 10€. Je to skoro o 20€ lacnejšie ako v obchode. Jediné mínus by som vytkol, je čas doručenia. Bežne to je do 10-12hodín.

www.cdkeyhouse.com - Veľmi podobná g2play. Tiež bezproblémový obchod. Majú super zásoby tiež. Doručenie je najkolísavejšie. Je od 2minút do 24odín.

www.gamersgate.com - Ceny veľmi podobné STEAM-u avšak v kurze dolára. Takže ušetrite aspoň nejaké tie eurá. Doručenie tu nieje. Po zakúpení, máte v profile kolónku MY GAMES, takže ihned po zaplatení tam je dostupný key. Takže v ,,doručení,, kľuča jednoznačne najrýchlejší eshop. Tu je spolahlivosť 100%, to čo je na stránke je aj dostupné. Jediné mínus sú ale tie ceny. Zakupil som si DLC Rise Of Samurai pre Shogun 2 za 6.99 čo je v prepočte daakych 5€, takže ušetrené nejaké 2€ oproti Steamu. Takže túto stránku odporúčam!

Zoznam budem nadalej dopĺňať. Zatiaľ toto je všetko. Tieto obchody sú overené, takže môžete z nich bezpečne nakupovať.

NEODPORÚČAM kupovať cdkey ktoré nie sú aktivovateľné buď cez STEAM, EADM alebo GFWL. To znamená že cdkey je najlepšie kúpiť taký ktorý sa dá aktivovať iba raz. Pre retail verzie hry ako je napr CoD:Modern Warfare, sa pri kúpe kľúča môže stať že Vám ho niekto ukradne, resp. nastane duplicitný predaj (tzn. Váš key predajú ešte raz niekomu inému). Mne sa to stalo pri CoD: World At War, konkrétne z directgamekeys.com. Vyriešenie problému nebol problém, key mi automaticky vymenil za nový.
TAKŽE ODPORÚČAM KUPOVAŤ IBA KĽÚČE KTORÉ SÚ NUTNÉ AKTIVOVAŤ!!!

Chcel by som upozorniť všetkých ktorý chcú prispieť nejakou stránkou do zoznamu: nezapíšem stránku/nenavrhnem zapísať takú, ktorú buď ja sám neodskúšam alebo nebudú aspoň 3 pozitívne ohlasy pre danú stránku!

//edit: 28.10.2011, jtbs

MB:ASUS P5G41T-M/USB3 ; CPU:Intel Core2Quad Q6600 @3.0 GHz ; CPU COOLER:Arctic Freezer Pro 7 ; RAM:A-DATA 2x2GB DDR3 2000MHz Gaming Series ; GPU:Ati HD5770 Vapor-X ; PSU:be quiet! Dark Power Pro 650W ; HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Blue 320GB ; Case:Chieftec LBX-03 B-B-B ; Fan:6x Arctic Fan Blue Led

Notebook:Toshiba Satellite P200-13Z

Sound: Pioneer VSX 516 + Magnat Quantum 505 + I.Q TED 201 High-end Surround + Visaton SUB T-25.50 with Aldax SPV100 + Sennheiser HD 515
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
eMp
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.11.2011

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 0:01Odpovedať s citátomNávrat hore

www.greenmangaming.co.uk - ponukaju hry za zaujimave ceny, kupil som teraz FEAR3 v prepocte za 6€, Steam key som dostal okamzite a hned som ho bez problemov aktivoval na Steame. Maju tzv. odpredajovy system, tak sa daju niektore hry odpredat a ziskat novu za lepsiu cenu.
O tomto eshope som sa dozvedel z relacie RePlay na PrimaCool.

www.xgames.sk - podla reakcii tu na fore prevazuju pozitivne hodnotenia na tento eshop. Zatial som si tam nic nekupil.

Zaslať odpoveď