IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @378
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Často Vám opúchajú nohy?

Skúste DetoxiPan patentovaný japonský výrobok - testovaný a certifikovaný. www.detoxipan.sk

Napalovacka mi nici pri napalovani DVD/CD-cka

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
mynco
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.09.2007

PríspevokZaslal: Ne 28.10.07 15:50Odpovedať s citátomNávrat hore

mam noteboak asus A6000KM a mam problem s mojou napalovackou (MATSHITA DVD- RAM UJ-841S). Ked chcem napalovat CD po niekolkych sekundach napalovania mi napise ze :chyba vlozte novy disk. Ked vlozim prazdne DVD ani mi ho nenacita. skusil som napalovat v nero premium 7, 6.6 a ulead burn now 4.5. prosim pomozte
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Carlos
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.07.2005

PríspevokZaslal: Ne 28.10.07 17:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Doteraz isla v pohode? Skus napalit CD len tak priamo z windowsu...ak ani to nezvladne dost mozne ze je pokazena. Ako je stara? Skusal si rozne media? Prazdne DVD ani nenacita tak ze na DVD ani nepali?

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 28.10.07 18:11Odpovedať s citátomNávrat hore

doteraz isla v pohode ale ako som preinstaloval widows tak to blbne a ako napalim vo windowse
mynco
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 28.10.07 18:14Odpovedať s citátomNávrat hore

a napalovacka je stara asi 14 mesiacov, a skusal som len verbatim dvd/cd ktore isli pred tym v pohode
piethblank
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.04.2007

PríspevokZaslal: Po 29.10.07 14:59Odpovedať s citátomNávrat hore

novy firmware? heh no neviem ci to pomoze pozri v spravcovi zariadeni ci ti nevykazuje chybu... ale vyzera to na dozivanie tej napalky

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 29.10.07 15:40Odpovedať s citátomNávrat hore

v spravcovi je vsetko ok.
KatjushaMan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Po 29.10.07 22:14Odpovedať s citátomNávrat hore

NB napalovacky niesu velmi robenia na caste napalovanie skor sa na to hodia externe kedze v tychto je svetko velmi zmenseen potom sa to aj viac hreje a potom to odchadza moj nazor
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
Roberbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 10.07.2007

PríspevokZaslal: Ut 30.10.07 1:31Odpovedať s citátomNávrat hore

KatjushaMan napísal:
NB napalovacky niesu velmi robenia na caste napalovanie skor sa na to hodia externe kedze v tychto je svetko velmi zmenseen potom sa to aj viac hreje a potom to odchadza moj nazor

..len nazor,
prax..je ina. mam aj note Acer rada 4500 (nie ze by som preferoval zrovna tuto znacku), ale bol v rozumnej cene s 100 pinovym replikatorom (aj na RS232 port)..denne sa na nom vyuziva aj vypalovanie CD/DVD (v auguste mal 2-roky)...rovnako doteraz spolahliva ako so stolnym pc (samozrejme nema vyznam porovnavat rychlost vypalovania so sucasnymi vypalovackami v pc).

mynco: do teraz fungovala bez problemov,, ci v minulosti uz necitala inak bezne pouzivane medium..

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 30.10.07 21:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Pre KatjushaMan: mal som PC ktory som Kupil pred 5 rokmi mal som tam cd-rom ktora bola uz vtom case perfektna napaloval som da sa povedat kazdy den pocitac sa pokazil ale cd- rom som prehodil do noveho stalle funguje nie ako sucastne vypalovacky

Roberbo: v minulosti nebol ziadny problem, ale raz sa mi stalo ze som vlozil cd s mp3-kami ale nenacitalo mo ho vobec a v DVD-prehravaci fungovalo bez problemov. Momentalne mi uz len cita cd. ked vlozim DVD tak sa chvilku snazi nacitavat a potom vypne nenacita nic. co moze byt pokazene? da sa to nejako opravit? mam nato zaruku ale so v Irsku dak ze to nieje mozne. a keby som uz mal kupit novu aku mi poradite ? alebo lepsie novy noteboak?
piethblank
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.04.2007

PríspevokZaslal: Št 01.11.07 17:30Odpovedať s citátomNávrat hore

no povedzme si na rovinu je to ako pri kazdom kusy roznej elektroniky ci uz ide o HDD abo o mp3 playery, televizor abo chladnicku... zalezi od kusu... niekomu ten isty typ vydrzi 10 rokov niekomu rok...

Zaslať odpoveď