|
 | | |
| Autor | Správa |
Migo444
 Užívateľ
 Založený: 07.11.2011 Príspevky: 14
 | Zaslal: St 14.12.11 20:03 |   |
Kúpil som si novú grafickú kartu GeForce GTX560 Ti, mám windows XP a pri inštálacii ovládačov ku grafickej karte mi vyhodilo že možno nebudú kompatibilné s winXP a neskôr sa mi cez aktualizáciu stiahli iné....len problém je v tom že keď zapnem PC tak mám najnižšie rozlišenie a len pár farieb skoro ako pri núdzovom režime...ked prestavím rozlišenie PC ide v poriadku len ked ho vypnem a zapnem zasa to musím nastavovať...nemôže to byť aj windowsom?? za odpovede vopred ďakujem |
| |
  |
 |
HGDS1
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.09.2011 Príspevky: 2172 Bydlisko: BA
 | Zaslal: St 14.12.11 20:12 |   |
odkial si instaloval drivery? ake tam vobec mas teraz?
kedze mas taku grafu, predpokladam, ze mas celkom schopny stroj, tj prejdi na win 7 a mas po problemoch. |
_________________ Use Google before asking dumb questions. | |
  |
 |
Migo444
 Užívateľ
 Založený: 07.11.2011 Príspevky: 14
 | Zaslal: St 14.12.11 20:23 |   |
Drivery som inštaloval z CD-čo som mal ku grafike a chvílu potom sa mi cez aktualizácie stiahli nejaké z netu (nejaké ovládače NVIDIA ovladače grafiky 285.58) neviem či ti to nejak pomôže ....no mám to v pláne len sa musím ešte dopracovat k tomu win7 , lebo XP mam sp3 ale 32bit verziu a teraz som dokupoval 4Gb ram k 4rom takže mi ich ani nevyužije ...len som chcel vediet či niekto nemal podobný problém...no skúsim prejst na win7 a snad už to bude OK ale dik za odpoved |
| |
  |
 |
HGDS1
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.09.2011 Príspevky: 2172 Bydlisko: BA
 | Zaslal: St 14.12.11 20:25 |   |
noo vidis, pekne preinstaluj na win 7 x64, stiahni najnovsie nvidia ovladace z ich stranky (CDcko ani nemusis vytahovat) a vsetko by malo ist fajn. |
_________________ Use Google before asking dumb questions. | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |