IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @706
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Poistenie presne pre Vás

Využite naše komplexné služby, sme tu práve pre Vás - presvedčte sa. www.uniqa.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Fotoportrét - ako ho orezať?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
ultimateman
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.03.2010

PríspevokZaslal: Ne 22.01.12 11:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Cavte, mam fotku a chcem ju vytlačiť na rozmer 3 X 3,5 cm a uz som skusal aj cez ACD See Pro aj cez Jpeg Resamper a tam taka moznost nieje...kukal som aj vo worde tam je daco ze upravit obrazok v rozlišení v pomere X ku X ale aj tak som si neisty tymi rozmermi...vedel by mi niekto poradit? diky

CPU: Intel Pentium dual-core E5400 2.7 Ghz-taktovany na 3,8Ghz , Mb : ASUS P5Ql-CM , RAM : 2x1Gb 800Mhz DDR2 . PSU : Corsair 450W , HDD1 : WD 80Gb 5400RPM SATA II , HDD2 : Seagate Baracuda 1TB 7200RPM SATA II , 2X DVD super-multi mechanika LG +light scribe , Readtek wifi primac PCI , CPU fan : Cooler Master Hyper TX3 ,neonky,plasty a dalsi tunning..VGA : zatial integrovana GMA X4500-bude ASUS formula HD5750 512Mb
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Ne 22.01.12 11:36Odpovedať s citátomNávrat hore

vloz obrazok do wordu, zapni si zobrazenie pravitok a obrazok si uprav na pozadovany rozmer, to je najlepsie a zaroven najdostupnejsie riesenie, potom ho vytlac ako word dokument
takto som tlacil plosaky a bolo to velmi ucinne riesenie

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ne 22.01.12 11:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Killer, to myslíš úplne seriózne, že odporúčaš tlačiť fotky ako wordovské dokumenty?

ultimateman, do akej miery ti záleží na kvalite vytlačenej fotky? Ak ti na kvalite až tak nezáleží, tak kľudne použi killerov "návod".
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
ultimateman
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.03.2010

PríspevokZaslal: Ne 22.01.12 13:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak, ja to chcem tlačit na fotopapier a vkladať do preukazov. Samozrejme ide mi o to aby neboli ludia na fotkach "rozťahaný" ale nejak inak deformovaný...mas lepšie riešenie? sem s ním... diky zatial

CPU: Intel Pentium dual-core E5400 2.7 Ghz-taktovany na 3,8Ghz , Mb : ASUS P5Ql-CM , RAM : 2x1Gb 800Mhz DDR2 . PSU : Corsair 450W , HDD1 : WD 80Gb 5400RPM SATA II , HDD2 : Seagate Baracuda 1TB 7200RPM SATA II , 2X DVD super-multi mechanika LG +light scribe , Readtek wifi primac PCI , CPU fan : Cooler Master Hyper TX3 ,neonky,plasty a dalsi tunning..VGA : zatial integrovana GMA X4500-bude ASUS formula HD5750 512Mb
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ne 22.01.12 13:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Predpokladám, že po anglicky vieš, takže sa pozri najskôr sem:
http://www.digicamguides.com/print/ppi-print-size.html

A prípadne v slovenčine sa podobný "problém" ako tvoj riešil napríklad tu:
http://www.ephoto.sk/forum/1/3012/ako-tlacit-fotky-z-rozmerom-2-5x2/
Pre teba bude najpoučnejší asi ten posledný komentár od keka.

Ale ako som hovoril, ak ide ide len o to, aby si nemal "rozťahaný" obrázok, tak postačí aj ten killerov návod. Ale na nič serióznejšie by som to neodporúčal.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď