IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @721
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Phoentec spol. s r.o.

Phoenix Contact na Slovensku - automatizačná technika www.phoentec.sk

Vychutnajte si mlieko

bez tráviacich ťažkostí s výživovým doplnkom Laktazan www.laktazan.sk

PSS: Zmluva bez poplatku

Novoročný darček pre každého a k tomu plná štátna prémia až 66,39 EUR! www.pss.sk

Chcete si kúpiť auto?

Jednoduché, výhodné a rýchle financovanie od Profi Creditu! www.proficredit.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby.

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Elektronicka cigareta 2. generacie v praxi

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
G4bormen
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.03.2006

PríspevokZaslal: Ut 23.06.09 6:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak som si nebol istý na ako dlho mi to vydrží a mal som v tom trocha zmätok vieš, som myslel že aj v tom sú nejaké náplne aby som neminul hneď cely e-liquid
Čiže som to objednal asi zbytočne, a ten Extra dymiaci som objednal preto lebo ma najviac nikotínu, bol tam len Camel a Extra dymiaci čo mali po 16mg vieš.
Uvidím odskúšam a ak to nebude také zlé a cigareta nebude vadná a zvyknem si na to bude to perfektné, pretože mám 23, fajčím ako lokomotíva a pokial v tom budem pokračovať tak mam do 2rokov rakovinu a pred 2mes mi diagnostikovali začínajú astmu, problémy s dýchaním a aj nejakú alergiu asi :-((
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
čertbert
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.07.2009

PríspevokZaslal: Ut 07.07.09 15:32Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja mám veľmi dobré skúsenosti s cigaretou DSE 901 z: XXXXXXXXXXXX. Majú tam aj kompletné príslušenstvo a doplnky k ponúkanej cigarete za veľmi dobrú cenu. Cigareta je spoľahlivá a dobre dymí. Stači sa len pozrieť a rozhodnutie je na vás.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
miro805
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.06.2009

PríspevokZaslal: Ut 07.07.09 18:03Odpovedať s citátomNávrat hore

čertbert napísal:
Ja mám veľmi dobré skúsenosti s cigaretou DSE 901 z: XXXXXXXXXXXXXX. Majú tam aj kompletné príslušenstvo a doplnky k ponúkanej cigarete za veľmi dobrú cenu. Cigareta je spoľahlivá a dobre dymí. Stači sa len pozrieť a rozhodnutie je na vás.

Ten odkaz mi sice nefunguje, ale cital som o nej - v porovnani s M401 ma asi silnejsi akumulator, ktory dlhsie vydrzi.
čertbert
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 07.07.09 21:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Sorry, stala sa chyba - na konci www adresy je omylom bodka, preto to nemohlo fungovať. správne je XXXXXXXXXXX
selector
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.01.2009

PríspevokZaslal: So 18.07.09 14:12Odpovedať s citátomNávrat hore

elektronicka cigareta je urcena len pre fajciarov a preto si dovolime citovat: MUDr. Joel Niztkin, MPH /magister verejneho zdravia/, DPA, FACPM, predseda pracovnej skupiny kontroly tabaku, Presviedcat fajciara, aby nefajcil elektronicku cigaretu je podobne hlupe, ako presviedcat topiaceho sa cloveka, aby neliezol na zachranny cln, lebo by si mohol sposobit odreninu. XXXXXXXXXX
Starame sa o nasich zakaznikov
G4bormen
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 19.07.09 20:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Pred niekoľkými dňami mi cigareta došla poštou a musím povedať že som mierne sklamaný :-( Nie že by to bola pohroma, čakal som že to bude chutiť inak ale mám 16mg liquid, čiže asi stredný a je to slabota a keď si chcem potiahnúť musím extra silno ťahať aby som niečo potiahol, ešte si objednám silnejší e-liquid a uvidíme, nevravím že je to zlá vec, ale zatial u mňa prevláda malé sklamanie nad cigaretou M401 ...
Spirit
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: Po 20.07.09 12:47Odpovedať s citátomNávrat hore

vidite, s kvalitnou znackovou e-cigaretou nemusite vobec tak silno tahat. Je to menej namahave a je to rozdiel.

čertbert
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 21.07.09 17:20Odpovedať s citátomNávrat hore

G4bormen - pocit, že liquid je slabý znásobuje fakt, že e-cigareta nehorí a ty vdychuješ len nikotín bez štipľavých a škodlivých chemických látok. A práve ten nikotín telo potrebuje - nie tú rakovinovú chémiu. Ak máš pocit častejšieho fajčenia ako u klasických cigariet, tak potom keď spotrebuješ 16mg liquid, skús silnejší. Malo by to byť lepšie. Viem, že sú aj 24mg a 36mg napr. na XXXXXXXXXX Ja osobne som s nimi spokojný. Ak majú momentálne vypredané, reagujú veľmi pružne.

/by cthulhu: reklama?
G4bormen
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 21.07.09 21:58Odpovedať s citátomNávrat hore

no tu stranku si zamaskovat nemusel, ja by som si rád pozrel nejakú stránku kde majú lacný e-liquid a silnejší ako 16mg aby som ho mohol otestoval na cigarete ktorú som si kúpil.
selector
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 22.07.09 20:15Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobry den,
pan G4bormen by mal aj uviest aku cigaretu si zakupil pretoze vyskladana M-401 zo starych bateriek a atomizerov urcite nie je posledny model z Royal smokers. No nie vzdy je pravda, ze kto setri ma za tri. Este by som chcel vysvetlit par veci ohladom elektronickych cigariet a roznych modelov atd. Su len dvaja vyrobcovia na celom svete. Jeden je Royal Smokers a jeho seria M, ktora je urcena na export- Europa atd., potom ponuka rozne serie D a pri velkych objednavkach personalizovane modely a podobne, ktore su urcene hlavne pre Aziu. Druhy vyrobca ja Janty, tie sa predavaju velmi zriedka a su jedine porovnatelne s modelom M-401.
S pozdravom
elcigareta
selector
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 22.07.09 20:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Pan Spirit spominal no name cigarety. Kto z Vas vie ake znacky a modely existuju? Je rada DSE rada KR a podobne, ale to nieje znacka.Napriklad ta cigareta na prvej strane je a za to rucim jeden z najlacnejsich modelov. Znacka je to, na co sa vyrobca podpise takze cigareta ktora nema ziadne oznacenie od vyrobcu je spravidla lacna seria pre Aziu. Takze suhlasim s panom Spiritom, ze cena a to hlavne ta nakupna je rozhodujuca. Ja si myslim a to uplne nezavazne, ze pri nakupe e-cigarety by mal kupujuci zvazovat aj zarucny servis, lebo pokial sa z modelu M-401 tazko taha tak sa jednoznacne jedna o zavadu atomizera. Na original cigarete M-401 je napis royal smokers -pozor na to.
S pozdravom
elcigareta
leri888
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.07.2009

PríspevokZaslal: So 25.07.09 20:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Aky je rozdiel medzi start kit za 39 eur (1 napln) a medzi setom za 79 eur (okrem toho, ze obsahuje 5 naplni).
selector
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 25.07.09 22:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Spytajte sa pana G4bormena. U nas set, na ktory davame akciu - liquid zdarma, stoji 84.-Eur a garantujeme jeden a pol roka zaruku. Ja ale nechapem, ako niekto moze zvazovat kupu niecoho len podla ceny. Napriklad je vela predajcov, co nemaju uvedene ani zakladne info o sebe ci ICO alebo svoje meno. Urcite to je vec nazoru, ja len tvrdim, ze pri tomto produkte je dolezite pri a po zakupeni mat predajcu, co sa bude o svojho zakaznika starat. Prave kvoli tymto veciam a prave pre tych ludi, ktori u nas daju za set 84.-Eur, mame akcie a sluzby, ktore im pri pouzivani e-cigarety investiciu vynahradia. Takze konecne odporucanie - ak sa rozhodnete akokolvek pri zakupeni e-cigarety, zvazujte kde si ju kupujete, co Vam predajca ponuka a co tym nakoniec ziskate.
S pozdravom
elcigareta
leri888
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.07.2009

PríspevokZaslal: Ne 26.07.09 11:16Odpovedať s citátomNávrat hore

selector napísal:
Spytajte sa pana G4bormena. U nas set, na ktory davame akciu - liquid zdarma, stoji 84.-Eur a garantujeme jeden a pol roka zaruku. Ja ale nechapem, ako niekto moze zvazovat kupu niecoho len podla ceny. Napriklad je vela predajcov, co nemaju uvedene ani zakladne info o sebe ci ICO alebo svoje meno. Urcite to je vec nazoru, ja len tvrdim, ze pri tomto produkte je dolezite pri a po zakupeni mat predajcu, co sa bude o svojho zakaznika starat. Prave kvoli tymto veciam a prave pre tych ludi, ktori u nas daju za set 84.-Eur, mame akcie a sluzby, ktore im pri pouzivani e-cigarety investiciu vynahradia. Takze konecne odporucanie - ak sa rozhodnete akokolvek pri zakupeni e-cigarety, zvazujte kde si ju kupujete, co Vam predajca ponuka a co tym nakoniec ziskate.
S pozdravom
elcigareta

Ale aj v start kite za 39 ecka sa jedna o M-401. Cize kde je rozdiel.
selector
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 26.07.09 16:18Odpovedať s citátomNávrat hore

leri888 napísal:
Ale aj v start kite za 39 ecka sa jedna o M-401. Cize kde je rozdiel.

Dobry den,
nebudem tu pisat o tom, z akeho dovodu je na atomizeroch v original setoch napis royal smokers a na inych napis e-cigarette a pod. Otazka je mozno aj ten nazov, preco start kit? Ak to dobre chapem tak asi to je nieco na zaciatok. ;-) Na to nech Vam da odpoved priamo predajca start kitu. Ja neviem- je mlieko v krabici a mlieko v pohari to iste? Kupite si mlieko v pohari v obchode? Mozno uz len zostava na Vas, kupte start kit a skuste stastie.
S pozdravom
elcigareta
Zaslať odpoveď