IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @141
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

Pridaj sa a vyhraj iPad

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Zarobte si vyplnením ankety na internete www.marketagent.com

17-ročná fitneska má

silikóny! Porovnajte ju pred a po! Mladá slovenská fitneska Marína Hámová feminity.zoznam.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

crysis help

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
emajko159
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.10.2007

PríspevokZaslal: Pi 29.02.08 11:59Odpovedať s citátomNávrat hore

neviem ako sa dostanem k rukojemnikom. stale som uvezneny tam dole. pls poradte ako sa dostanem prec z toho dolu.

tu je mapa: http://www.kuknito.com/?img=2298561,crysishelp.jpg

Thx
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeGoogle TalkFacebook
Intelman
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 30.09.2005

PríspevokZaslal: Pi 29.02.08 14:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Nevím, kde přesně jsi, protože ten obrázek nějak nejde, ale vždycky, když se nedá od někud dostat, stačí přepnout na maximum power a buď po něčem vyskákat nebo něco vyrazit pěstma.

emajko159
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 29.02.08 16:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Intelman napísal:
Nevím, kde přesně jsi, protože ten obrázek nějak nejde, ale vždycky, když se nedá od někud dostat, stačí přepnout na maximum power a buď po něčem vyskákat nebo něco vyrazit pěstma.

ten obrazok ide. ale vacsinou az na niekolkaty krat. ale dam to aj inam(pre zvacsenie kliknite na obrazok):

Thx
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeGoogle TalkFacebook
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: Pi 29.02.08 16:57Odpovedať s citátomNávrat hore

musis zist dole do tej jamy a prebojovat sa ku takym velkym dverak do tej bane...tam chvilu pojdes a tam budu
BTW: ja som sa s tym tiez dlho trapil...celkovo tato misia ma bavila najmenej

MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
emajko159
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 01.03.08 19:41Odpovedať s citátomNávrat hore

tu je obrazok kde som: http://zdielanie.sk/xw4c.BiBOiv1G1B80.BtPw/crysiss_help.JPG
pls poradte kam mam ist. bludim tam stale dookola uz druhy den .
ak z obrazka neviete, tak som v podzemi(myslim), kde behaju take modre priserky. a je to hned za tym, ako som pisal uz pred tym. Thx
tomas4458
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.01.2008

PríspevokZaslal: So 01.03.08 20:43Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som este na zaciatku a neviem ako sa mam dostat do takej jaskine zavalenej kamenmi pls help

emajko159
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 01.03.08 20:47Odpovedať s citátomNávrat hore

tomas4458 napísal:
ja som este na zaciatku a neviem ako sa mam dostat do takej jaskine zavalenej kamenmi pls help

posli foto kde si. najlepsie aj sa mapou

daj to na www.zdielanie.sk laebo este lepsie na www.ulozisko.sk
TricK
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 07.09.2007

PríspevokZaslal: So 01.03.08 20:53Odpovedať s citátomNávrat hore

to uz ked niekto nevie co robit v hre tak to je na zamyslenie este aj ktomu v crysis...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
emajko159
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 01.03.08 20:58Odpovedať s citátomNávrat hore

TricK napísal:
to uz ked niekto nevie co robit v hre tak to je na zamyslenie este aj ktomu v crysis...

tak cryssis, niektore ulohy. su dost bludiskove. tam bludim a bludim. a nikto nespravil ani navod este(abccheater, wincheater). a to je skoda.
TricK
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 07.09.2007

PríspevokZaslal: So 01.03.08 21:19Odpovedať s citátomNávrat hore

navod na to navydali lebo je zbytocne ten navod robit ked su to uplne jednocduche misie
jedina misia co je taka bludiskova je len jedna aj aj ta co si v tej hore respektive v tej jeich zakladni ci ako to mam nazvat ale da sa tam vysomarit bez nejakeho navodu
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 01.03.08 21:20Odpovedať s citátomNávrat hore

emajko napísal:
tu je obrazok kde som: http://zdielanie.sk/xw4c.BiBOiv1G1B80.BtPw/crysiss_help.JPG
pls poradte kam mam ist. bludim tam stale dookola uz druhy den .
ak z obrazka neviete, tak som v podzemi(myslim), kde behaju take modre priserky. a je to hned za tym, ako som pisal uz pred tym. Thx

no...takze neviem kde presne si ale si v mimozemskej lodi...musis najst tunel do ktoreho vchazzaju takze biele luce...vcucne ta to a budes sa asi 2 minutz viezt...potom ta to vyhodi a budes v takej velkej hale s oknom po ktorom prebehne nejaky pavuk...dalej si nepamatam ale zda sa mi zae mas ist do dalsieho podobneho dunela a v dalsej hale sa dostanes von

MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W
emajko159
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 03.03.08 8:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Dzimbo napísal:
no...takze neviem kde presne si ale si v mimozemskej lodi...musis najst tunel do ktoreho vchazzaju takze biele luce...vcucne ta to a budes sa asi 2 minutz viezt...potom ta to vyhodi a budes v takej velkej hale s oknom po ktorom prebehne nejaky pavuk...dalej si nepamatam ale zda sa mi zae mas ist do dalsieho podobneho dunela a v dalsej hale sa dostanes von

diki. totiz tam balo dva tuneli na pohlad rovnake. jeden nasaval a druhy fukal. no a ja som siel do toho fukajuceho, ten ma odhodil dozadu, tak som na tie tuneli kaslal. preto som to nevedel prejist. takze Thx
emajko159
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 03.03.08 15:11Odpovedať s citátomNávrat hore

pls pls. ako som to presiel a dostal na vzduch, tak potom su tam znova tie priserky, ale tentoraz su ovela odolnejsie. mam ich vsetky vyzabijat(aj ked neviem ako-bo ma vzdy zabiju), alebo mam byt neviditelny alebo mam ist nejakou alternativnou cestou................ proste ako ich mam prejist. Thx
Intelman
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 30.09.2005

PríspevokZaslal: Po 03.03.08 21:44Odpovedať s citátomNávrat hore

emajko napísal:
pls pls. ako som to presiel a dostal na vzduch, tak potom su tam znova tie priserky, ale tentoraz su ovela odolnejsie. mam ich vsetky vyzabijat(aj ked neviem ako-bo ma vzdy zabiju), alebo mam byt neviditelny alebo mam ist nejakou alternativnou cestou................ proste ako ich mam prejist. Thx

Vždyť je jich vždycky jen pár. Než jsem dostal tu zbraň proti nim, tak se mi osvědčil způsob, přijít s brokovnicí neviditelný co nejblíž k té nejvzdálenější a rychle jí zlikvidovat a zase rychle zmizet.

Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 03.03.08 22:18Odpovedať s citátomNávrat hore

neviem, mne sa zda ze neviditelnost na nich nefunguje, maju myslim termalne vydenie ale niesom si isty...ja som ich zabijal tak ze som po nic palil gulometom a ked sa dosatali ku mne tak som vytiahol brokovnicu a tam staci jedna rana a kaput
a este k tym tunelom...ved id do toho nasavajuceho ten ta vcucne a dalej postupuj podla mojho "navodu"

Zaslať odpoveď