IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @251
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Kúpa auta v Rakúsku

bezpečnejšia. Rakúsko, ako druhá krajina Európskej únie po Slovenskej autoviny.zoznam.sk

Odstráňte jedy z organizmu

ktoré spôsobujú alergie, závažné ochorenia a zdravotné problémy. www.detoxipan.sk

Najobľúbenejší Magio Internet

Teraz získate na prvých 100 dní zadarmo. Zriadenie a modem zaplatíme za vás! Telekom.sk

Lacné LETNÉ pneumatiky

Pneumatiky za najlepšie ceny. Pneu montované odborníkmi - online! www.POPGOM.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Batoricka

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Zmija
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.09.2008

PríspevokZaslal: St 26.11.08 1:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Tiez suhlasim s Walterom - to, co napisal by som zhrnul asi tak, ze som ocakaval velkofilm, ale k velkofilmu to malo daleko. Skor mi to prislo ako nejaka melodrama. Faktov som tam nejak vela nepostrehol..ono celkovo ich je k tejto teme dost malo..
Jakubisko ako vzdy chcel zaujat, ale tentokrat podla mna zvolil taku prizemnejsiu cestu k jednoduchsiemu divakovi - postavy mali kristalovo jasne charaktery, vlastnosti, vtipne vlozky mohli nadchnut fakt len..nenapada mi vyraz..nehovoriac o tom, ze podobnych ti mnisi boli ako kombinacia roznych postav z Ecovych romanov. Naviac vo filme bolo viacero hluchych miest, fakt som sa obcas nudil..
Herecke vykony boli ale dost dobre podla mna, dokonca aj mnisi sa dali; ked si odmyslim, kto su..Ale snad casom, ako bude Madl starnut, docka sa aj vaznejsich uloh..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: St 26.11.08 1:27Odpovedať s citátomNávrat hore

som na tom bol cez leto v amfiteatry, teda, pekny film, ale koniec mi nejak unikol, a zrazu isli titulky a ja ze 'cooo?' proste pointa mi usla

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
D4vid
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.08.2007

PríspevokZaslal: Št 27.11.08 17:57Odpovedať s citátomNávrat hore

Podla mna dobry film Boli sme na tom zo skolou Film cisty Jakubisko... Podla mna dobry film V niektorych miestach ma prestaval bavit ale inak celkovo to bolo dobre

CPU: Intel Core 2 Quad 6600 2,4GHZ@3,0GHZ MB: ASUS P5K VGA: ASUS GeForce 8800GTS 640MB 576/1404/1908 RAM: Patriot 2x2GB CL4 HDD1: Samsung 400GB 16MB cache HDD2:Samsung 750GB 32MB cache ZDROJ:Corsair Power Supply HX620 620W OS: Windows 7 Ultimate 64-bit

Monitor:LG Flatron W2234S
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
Zaslať odpoveď