Zvukovka 8.1 neide kompletCavte mam v doske zabudovanu zvukovu kartu 8.1 a mam zvuk 5.1 ked vsetko napojim tak mi v testery - VIA HD AUdio Deck idu vsetky repraky ale akonahle zapnem pesnicku alebo hocico ine tak mi ide iiba ako 2.1 a ostatne repraky nic---v com je problem?skusal som aj menit nastavenia v ovladacom paneli ale stale nic- a co by si chcel o hudby ktora je stereo? a filmy mas asi takisto nejake dvdripy s 2ch zvukom....pusti si tam dvd s DD5.1 a uvidis ci to ide. Ne to neje taak aho hovoris.Tie iste pesnicky mi idu na druhom kompe co v nom mam 5.1 grafiku a taky isty prehravac /winamp,windows media player.../Zvukovka je na to ze ma zo stereo utvorit 5.1 ne?Vo vsetkych PC som skusal s 5.1 a slo len v mojom neide ... zvukovka vobec neni na vyrabanie 5.1 zo sterea a logicky je to blbost. Pretoze naco to rozhadzovat do vsetkych repro, ked to aj tak vzdy stereom ostane a nijake priestorove efekty sa nekonaju. Zbytocnost. Ale spravit sa to da, len sa musis pohrabat v nastaveni ovladaca zvukovky. Neviem preco sa spoliehas na to, ze to len zapnes a pojde to...Niektore zvukoky toto ale vobec nevedia. Fuuha taze chapem to tak ze novsie zvukovky to nevedia?Lebo u starsich vo vsetkych mi to slo na 1 sup... zalezi od zvukovky konkretne, nie od toho ci je novsia starsia mixovanie stereo hudby do 5.1 je z mojho pohladu humus, max tak 2xstereo na predne a zadne repro Win Vista/7: Ovládacie panely - zvuk - reproduktory - vlastnosti - doplnky - doplnenie reproduktorov No a mam vsetky na max. tam mam presne ci chcem L zadny ci jaky kolvek a stale nic... Ešte raz aj s obrázkami: http://forums.winamp.com/showthread.php?threadid=268649 ...
Zvukovka 8.1 neide komplet |