Zvuk z TV do NBAhojtePotreboval by som poradit ako dostat zvuk zo SMART TV do NB=HP2540Pmam TV z NB prepojene cez adapter DisplayPort to HDMI a potom štandardne kablom HDMI/HDMI,ale ja potrebujem aby mi zvuk z TV šiel do PC,naopak ako to chce vetsina,mi zvuk ide.Googlim uz cele hodiny a ani naznak riešeniadakujem vsetkym za rady Opacnym smerom to cez HDMI ani DP nedostanes..Jedine cez zvukovu kartu.. Kedze ten notebook ma len combo jack (sluchadla/mikrofon), potrebujes externu zvukovku s Line-In..Ak ma TV aj opticky vystup, mozes zainvestovat aj viac a zvuk do NB poslat digitalne.. dakujem,moj NB ma len tieto porty= (Jack sluchadla vystup,DisplayPort mini,DisplayPort,VGA,dokovaci konektor,usb.) a asi cez ten Jack vystup pre sluchadla Line-in neurobim,či?// Spojený príspevok 24.10.2016 21:16Oprava=ten Jack je 4 polovy tzv.vystup sluchadiel a vstup mikrofonu takze som potupil k tomu ze ak pripojim sluchadla z MIC od smartfonu pocujem v nich ako sa sam zo sebou rozpravam (ako schizofrenik ) uz len dostat ten zvuk z MIC do rep.NB a vyriesene len sa mi to tam dostat nedari=tolko vela moznosti v tych nastaveniach zvuku ze by som prijal kazdu radu dakujem ...potrebujes externu zvukovku s Line-In..Mikrofonovy vstup ma uplne ine urovne, kvalitny zvuk tam takto nikdy nedostanes.. už to ide cez MIC vstup + 50 ohm rezistor zvuk do rep.NB to neda,ale do BT sluchadiel ano,HD zvuk to nieje,ale v poho sa to počuvat da dik za ten combo Jack=som to pochopil az neskor a to ma priviedlo k vysledku aky som chcel ...
Zvuk z TV do NB
|