Zdravím, potreboval by som pomôcť pri skladaní PC približne do 1400e. Niečo som si vyskladal sám na alze ale až tak sa do toho nevyznám takže si rád nechám poradiť aby to spolu všetko klapalo ako má. Tu je zostava ktorú som zložil: https://www.alza.sk/nakupni-seznamy.htm?sharelist=77676E70706F6A7D8 Grafiku by som tam dal asi RTX 3070 z bazáru. Ďakujem pekne za pomoc
A prečo tam dávať HDD? Zbytočne to bude hučať asi. Prečo tam nedáš radšej 1TB SSD M2? A máš to dokopy z tej alzy "iba" 665€. Keď chceš do 1400 to by si vyskladal väčšie delo. Si myslím
Neviem prečo som tam dával HDD, asi len zo zvyku že som predošlé pc mal ssd+hdd ale máš pravdu, asi vezmem len väčšie SSD. K tej cene- v tom nákupnom zozname na alze nie je grafická karta, keďže momentálne nie je dostupné nič schopné a bazárová 3070ka zožerie z rozpočtu tak 650-700e a tým pádom som na finálnej cene okolo 1400.
Jaj no veď práve som sa chcel opýtať či je za toľko eur. Okej. Áno radšej dať SSD 1 väčšie. Ako niesom v tomto zbehli nejako ale mám to tiež tu z fóra že zbytočne dávať HDD. Zbytočne len bude hučať. Ja si tiež chcem zložiť Pc lenže keď nieje tých grafických extra veľa tak neviem či s tým nepockat. Keby si počkal na 3060? Samizda že má vyjsť nakonci januára a má stáť okolo 400-600€. A čo som čítal ešte tak 3060ti má mať 12GB.