[ Príspevkov: 17 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 26.11.2007 20:55 | znova mi to nejde :(

Uz som zufaly, mam takyto skript:
Kód:
if(isset($_FILES['foto']))
{
   $uploadDirFoto = './';
   $uploadFileFoto = $uploadDirFoto . $_FILES['foto']['name'];
   move_uploaded_file($_FILES['foto']['tmp_name'], $uploadFileFoto);
   $foto_uprav=$_FILES['foto']['name'];
}
ako vidite je to na upload, lenze absolutne mi to nefunguje. prikladam aj cast formulara:
Kód:
<form action="config-send.php" method="post">
<input type="file" name="foto">
atd
ako sa poznam, tak tu bude uplne lamerska chyba ale naozaj ju nevidim, pls heelp :cry: :yawn: :side: :breakup:


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Čestný člen
Čestný člen
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 26.11.2007 21:09 | znova mi to nejde :(

skus enctype="multipart/form-data" pridat do form


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 26.11.2007 21:33 | znova mi to nejde :(

to som uz skusal, nvm preco to tam neje ale nejde mi to :(


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 26.11.2007 21:45 | znova mi to nejde :(

skús takto:
Kód:
  <?php if(isset($_FILES['foto']))
{
   $uploadDirFoto = './';
   $uploadFileFoto = $uploadDirFoto . $_FILES['foto']['name'];
 
   copy ($_FILES['foto']['tmp_name'], $uploadFileFoto)
    or die ("Chyba");
} ?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 26.11.2007 21:49 | znova mi to nejde :(

hmm...nejde :( ale teraz (myslim s copy) mi vypise tu premennu $foto_uprav, co mi predtym nerobilo, ale s tym or die mi to vypise chyba :( inak aky je rozdiel medzi copy a move_uploaded_file?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 26.11.2007 22:16 | znova mi to nejde :(

tak zaprve formular daj ako
Kód:
<form enctype="multipart/form-data" method="post">

zadalsie prirad tlacidlu submit name napr name="sent" input na file daj name napr userfile
a potom script daj

Kód:
$uploaddir='./fotozz/';
$uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES['userfile']['name']);

if (isset($_POST['sent']))
{
   move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $uploadfile);
}


ak ak by si chcel osetrit script proti uploadovaniu inych suborov alebo popripade vypisanie chybovej hlasky tak daj:

Kód:
$filetype= array('image/jpg', 'image/jpeg', 'image/gif', 'image/png');
if (isset($_POST['sent']))
{
   if (in_array($_FILES['userfile']['type'], $filetype))
   {
       move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $uploadfile);
   }
   else
   {
      print 'Wrong format of file!'
   }
}

toto ti nepusti iny subor ako obrazok a tiez to nepusti len tak upload naprazdno..


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 26.11.2007 22:24 | znova mi to nejde :(

Drako píše:
hmm...nejde :( ale teraz (myslim s copy) mi vypise tu premennu $foto_uprav, co mi predtym nerobilo, ale s tym or die mi to vypise chyba :( inak aky je rozdiel medzi copy a move_uploaded_file?
potom máš niečo iné zle, možno iné nastavenia serveru. Skúsil som presne ten form čo si hodil a to php čo som ti dal a ide mi to


Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 27.11.2007 16:21 | znova mi to nejde :(

ok, pridavam cele kody, urcite sa najde lamerska chyba ale neva no pls naaajdite mi ju ja uz fakt nevem kde moze byt: forumlar:
Kód:
<?php
session_start();
error_reporting(E_ALL);
include("prihlas_spoj.php");
if($_SESSION["prihlaseny"]==true):

$foto_sql = "SELECT hodnota FROM config WHERE nazov='foto' LIMIT 1";
if($foto_res = @mysql_query($foto_sql)) {
   $foto = mysql_fetch_assoc($foto_res);}
else
{$foto='';}

$logo_sql = "SELECT hodnota FROM config WHERE nazov='logo' LIMIT 1";
if($logo_res = @mysql_query($logo_sql)) {
   $logo = mysql_fetch_assoc($logo_res);}
else
{$logo='';}

$nazov_sql = "SELECT hodnota FROM config WHERE nazov='nazov' LIMIT 1";
if($nazov_res = @mysql_query($nazov_sql)) {
   $nazov = mysql_fetch_assoc($nazov_res);}
else
{$nazov='';}

$meno_sql = "SELECT hodnota FROM config WHERE nazov='meno' LIMIT 1";
if($meno_res = @mysql_query($meno_sql)) {
   $meno = mysql_fetch_assoc($meno_res);}
else
{$meno='';}

$privitanie_sql = "SELECT hodnota FROM config WHERE nazov='privitanie' LIMIT 1";
if($privitanie_res = @mysql_query($privitanie_sql)) {
   $privitanie = mysql_fetch_assoc($privitanie_res);}
else
{$privitanie='';}

$heslo_sql = "SELECT hodnota FROM config WHERE nazov='heslo' LIMIT 1";
if($heslo_res = @mysql_query($heslo_sql)) {
   $heslo = mysql_fetch_assoc($heslo_res);}
else
{$heslo='';}

?>
<form enctype="multipart/form-data" action="config-send.php" method="post">
<input type="hidden" name="foto_vdb" value="<?echo $foto["hodnota"];?>">
<input type="hidden" name="logo_vdb" value="<?echo $logo["hodnota"];?>">
<input type="hidden" name="nazov_vdb" value="<?echo $nazov["hodnota"];?>">
<textarea style="display:none; height: 0px; width: 0px;" name="privitanie_vdb"><?echo $privitanie["hodnota"];?></textarea>
<input type="hidden" name="meno_vdb" value="<?echo $meno["hodnota"];?>">
<input type="hidden" name="heslo_vdb" value="<?echo $heslo["hodnota"];?>">
<table border="0">
<tr>
<td>foto: </td><td><input type="file" name="foto"></td>
</tr>
<tr>
<td>Logo:</td><td><input name="logo" type="file"></td>
</tr>
<tr>
<td>Štýl:</td><td><input name="styl" type="file"></td>
</tr>
<tr>
<td>Názov:</td><td><input name="nazov"></td>
</tr>
<tr>
<td>Privítanie</td><td><textarea name="privitanie" style="width: 146px;"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>Prihlasovacie meno:</td><td><input name="prih_meno"></td>
</tr>
<tr>
<td>Prihlasovacie heslo:</td><td><input name="prih_heslo"></td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" value="Uprav"></td>
</tr>
</table>
</form>
<?
else:
echo "neprihlaseny";
endif;
?>



skript:
Kód:
<?php
//include pripojenia
$foto=$_POST["foto"];
$logo=$_FILES['logo']['name'];
$nazov=$_POST["nazov"];
$privitanie=$_POST["privitanie"];
$meno=$_POST["prihl_meno"];
$heslo=$_POST["prihl_heslo"];
$styl=$_FILES['styl']['name'];

$foto_vdb=$_POST["foto_vdb"];
$logo_vdb=$_POST["logo_vdb"];
$nazov_vdb=$_POST["nazov_vdb"];
$privitanie_vdb=$_POST["privitanie_vdb"];
$meno_vdb=$_POST["meno_vdb"];
$heslo_vdb=$_POST["heslo_vdb"];


if(!empty($foto))
{$foto_uprav=$foto;}
else
{$foto_uprav=$foto_vdb;}

if(isset($_FILES['logo']))
{
   $uploadDirLogo = './';
   $uploadFileLogo = $uploadDirFoto . $_FILES['logo']['name'];
   move_uploaded_file($_FILES['logo']['tmp_name'], $uploadFileLogo);
   $foto_uprav=$_FILES['logo']['name'];
}
else
{$logo_uprav=$logo_vdb;}

if(isset($_FILES['foto']))
{
   $uploadDirFoto = './';
   $uploadFileFoto = $uploadDirFoto . $_FILES['foto']['name'];
   move_uploaded_file($_FILES['foto']['tmp_name'], $uploadFileFoto) or die("chyba");
   $foto_uprav=$_FILES['foto']['name'];
}
else
{$foto_uprav=$foto_vdb;}

if(!empty($nazov))
{$nazov_uprav=$nazov;}
else
{$nazov_uprav=$nazov_vdb;}

if(!empty($privitanie))
{$privitanie_uprav=$privitanie;}
else
{$privitanie_uprav=$privitanie_vdb;}

if(!empty($meno))
{$meno_uprav=$meno;}
else
{$meno_uprav=$meno_vdb;}

if(!empty($heslo))
{$heslo_uprav=$heslo;}
else
{$heslo_uprav=$heslo_vdb;}


$zmena_foto=mysql_query("UPDATE config SET hodnota='$foto_uprav' WHERE nazov='foto' LIMIT 1");
$zmena_logo=mysql_query("UPDATE config SET hodnota='$logo_uprav' WHERE nazov='logo' LIMIT 1");
$zmena_nazov=mysql_query("UPDATE config SET hodnota='$nazov_uprav' WHERE nazov='nazov' LIMIT 1");
$zmena_privitanie=mysql_query("UPDATE config SET hodnota='$privitanie_uprav' WHERE nazov='privitanie' LIMIT 1");
$zmena_meno=mysql_query("UPDATE config SET hodnota='$meno_uprav' WHERE nazov='meno' LIMIT 1");
$zmena_heslo=mysql_query("UPDATE config SET hodnota='$heslo_uprav' WHERE nazov='heslo' LIMIT 1");

if($zmena_foto AND $zmena_logo AND $zmena_nazov AND $zmena_privitanie AND $zmena_meno AND $zmena_heslo)
{echo 'zmenene <a href="index.php?str=config">spät</a>';}
else
{echo 'nezmenene <a href="index.php?str=config">spät</a>'.mysql_error();}


inac takyto skipt mi ide v poho vsade inde len tuto nie :( bude tu na 95% nejaka lamerska chyba, inac sry ze tie kody su pisane obcas max lamersky ale mne to tak vyhovuje :) a dik vsetkym za pomoc


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 27.11.2007 19:24 | znova mi to nejde :(

pls aspon niekto odskusajte ci to ide alebo nie prosiiim heeelp :cry:


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 27.11.2007 19:28 | znova mi to nejde :(

odskusat nemozem. nemam tu apache. ale mohol by si konkretne povedat co ti nejde? ci nahravanie suboru alebo mysql.. hadze to nejaky error? alebo ako vlastne?


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 27.11.2007 19:41 | znova mi to nejde :(

nerobi to absolutne nic ked dam nieco uploadnut tak mi napise ze to vyslo ale v skutocnosti to ani neupne ani do sql neprida a ked dam aby mi tie premenne vypisalo tak to nejde a nevypise nic :(


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 27.11.2007 19:48 | znova mi to nejde :(

nuz. celkovo sa mi to moc nezda. skus pouzit ten script co som tu postol ja a od toho sa odvijaj dalej. btw. preco overujes isset($_FILES['name'])?
ved ked chces osetrit ze sa to ma vykonavat az po odoslani formularu daj isset($_POST['nazov submitu']).. vyskusaj hlavne ten script co som postol a ak nepojde kontaktuj ma na icq: 209857699 a mozeme pokecat...


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 30.11.2007 19:24 | znova mi to nejde :(

drako nebud debil a vyskusaj si to sam ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 30.11.2007 19:30 | znova mi to nejde :(

tominator nebud debil ty a nespamuj asi ze mi to nejde ked tu pisem a ked tu pisem asi ze som si to odskusal, takze nepot...


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 05.06.12
Príspevky: 419
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Humenné
NapísalOffline : 03.12.2007 14:28 | znova mi to nejde :(

bars dlhy kod nece sa mi do toho pozret a ne este ho citat - skus si ho skratit na taky kde je presne ta chyba - ako spravny programator by si mal vediet kde je chyba kedze si kod pisal sam - aspon dufam


Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 03.12.2007 14:52 | znova mi to nejde :(

ja nechapem aky moderator, no alebo spravca tam nechal tie dve predchadzajuce prispevky.
a ked tvrdis ze napisalo !odoslane! tak sa to proste odoslalo. tam nieje ina moznost.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
znova mi to nejde :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 03.12.2007 18:17 | znova mi to nejde :(

jsakac píše:
bars dlhy kod nece sa mi do toho pozret a ne este ho citat - skus si ho skratit na taky kde je presne ta chyba - ako spravny programator by si mal vediet kde je chyba kedze si kod pisal sam - aspon dufam

dal som tam kratsi kod nikto mi nevedel pomoct iba cez tento tak som dal cely kod ale uz som pouzil VL4AKN0v kod a ide takze seckym dik za ochotu
juho píše:
ja nechapem aky moderator, no alebo spravca tam nechal tie dve predchadzajuce prispevky.
a ked tvrdis ze napisalo !odoslane! tak sa to proste odoslalo. tam nieje ina moznost.

no lenze ono mi to ani neupne (subor v tom cielovom priecinku neje) a ani mi nezapise do db takze to nic nerobi..


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 17 ] 


znova mi to nejde :(



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Socializmus vitazi, vzdy znova a znova...

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Spoločnosť, politika, psychológia, filozofia, náboženstvo

51

4291

08.07.2006 22:57

Tommy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

znova zdroj

v PC skrinky, zdroje a všetky druhy chladenia

16

349

04.04.2012 13:31

mino_85

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

RSS znova

v Správy pre vedenie fóra

11

955

09.11.2008 13:22

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PC ZOSTAVA !!! (znova)

v PC zostavy

24

646

10.06.2009 15:16

Caliente

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

grafika do 100e znova :-)

v Grafické karty

8

326

05.03.2011 20:42

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

znova otázka ktoré SSD

v Úložné zariadenia

7

238

01.05.2016 11:36

t0m@$

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Znova notebook do 600 e

v Notebooky a netbooky

2

220

07.11.2010 22:28

sprin1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

E6600 sa nechce dať znova pretaktovat

v Biosy a ladenie výkonu

3

105

02.07.2013 10:53

BOBO415

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde je chyba (zas a znova)

v Databázy

4

606

16.10.2008 15:30

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ping niekedy stúpa a potom znova padne.

v Poskytovatelia internetu

6

129

21.04.2017 18:01

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s USB radicom znova :)......skuste poradit

v Ostatné zariadenia

0

108

20.02.2014 14:45

Imrisko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Xeon 1230v5 znova v ponuke za 230€

v Kôš

3

77

01.11.2016 13:02

Xaltotun

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HD ochrana AACS aktualizovaná, ale piráti znova víťazia

v Novinky

1

219

13.04.2007 14:11

maross

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pri vipnuti kompu sa znova zapne.....som zufaly..pomozte pls

v nVidia čipové sady

10

648

24.08.2009 13:10

OmeGa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Easy mod - vymazal som ho a chcem ho znova

v Redakčné systémy

1

266

05.01.2007 7:05

Leachim

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zosieťoval som ae nejde, a nejde:/

v Siete

16

502

31.05.2010 13:52

krsoprd



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF