Zmenšenie rozlíšenia bez "rozmazania" obrazu v hráchZdravímMám monitor 2560x1440 a chcem si pustiť hru len vo FULL HD čo je teda 1920x1080 pomer strán ostáva rovnaký.Lenže hra je akoby rozmazaná. Na starých CRT a starých hrách čo si pamätám, tak keď som si zmenil rozlíšenie, len som mal viac obraz kockatý a hrany boli menej vyhladené ale kvalita ostávala rovnaká. Tento efekt by som chcel dosiahnuť aj teraz len nedokážem prísť na to ako Mám kartu nvidiu GTX670. Dokázal som akurát nastaviť to, že mi rozlíšenie zoberie zo strán kde ostanú čierne a hrám len v okne v strede obrazovky. Ale ako hovorím, chcel by som to mať na celom, bez rozmazanie, nejakého resamplovania alebo čo to robí. Ak sa to teda vôbec dá ale myslím že by sa malo.ďakujem pekne Ak obe strany toho rozlíšenia vydelíš dvomi tak ti to dá HD, potom by sa ti každý pixel mal zobrazovať na 4 pixloch (2x2)Pri FullHD ti vychádza, že jeden pixel je zobrazený na 1,3x1,3 = 1,7 pixelochAby to bolo pekné tak by si musel hrať v okne alebo na natívnom rozlíšení LCD vie ostro zobraziť obraz len v natívnom rozlíšení ... no ďakujem teda za odpovede skus nastavit 1280x720 to by šlo ale to je až príliš malé mal som si ja kúpiť full HD monitor... ale tak kvôli práci je to lepšie. Akurát tie hry no. Teraz môžem šetriť na poriadnu grafiku aby všetko utiahlo v tom rozlíšení alebo si si mal kupit 4K monitor tam by ti vychadzalo to FullHD Ani nevrav porazi ma ...
Zmenšenie rozlíšenia bez "rozmazania" obrazu v hrách |