Zly zvukZdravim,mam taky problem,ze ako zapojit repakovu sustavu 5.1 k PC....kupil som si nove repra Genius 5.1 no a nejdu tak ako by mali,proste to neje to prave rozsirene stereo ) prosim poradte mi ....dikkes ;-) hmm musis ich spravne zapojit a potom nastavit v ovladacoch 5.1 Zdravim,mam taky problem,ze ako zapojit repakovu sustavu 5.1 k PC....kupil som si nove repra Genius 5.1 no a nejdu tak ako by mali,proste to neje to prave rozsirene stereo ) prosim poradte mi ....dikkes ;-) 5.1 neni nijake rozsirene stereo. Je mozne pomocou nastaveni v ovladaci (ak umoznuju) rozhodit stereo zvuk do vsetkych reprakov, ale prave 5.1 priestorove z toho mat nikdy nebudes. Takze ak tam pustas stereo mp3, alebo divx film s obycajnym stereozvukom, tak sa necuduj. no ok ok, ja chapem preco je to tak,ale potrebujem nejake riesenie....a to ste mi chlapci nenapisali....takze...niekto tu spominal nejake 5.1 nastevenia...kde to najdem?? Aku mas zvukovku? Integrovanu Realtek? Ak ano, tak na liste by si mal mat take ze Sound effect, alebo nejako inak nazvane, ak mas starsi software, a tam si v zalozke Speaker configuration nastav 6CH Repro. Mozes to tam aj otestovat, ci to ide ako ma. jo mam to,tak dik ...
Zly zvuk
|