Pekný de§ prajem.
Nedávno som si kúpil PC aj s novým monitorom. Konkrétne parametre ak to niekomu pomôže sú :
PC - NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti 16 GB + AMD Ryzen 7 9700 X (Prípadne dopíšem aj ostatné parametre ak tak)
Monitor - 34" AOC AGON AG346UCD
Používam software v prehliadači, ktorý sa volá SolarEdge Designer (v skratke, vyzualizácia solárnych panelov na nejakom objekte ktorý si sami vytvoríte)
Predtým som používal notebook (ASUS TUF F15 tiež s RTX grafikou, ale 3050 TI). Tam išlo všetko hladko. Na novom PC/Monitore mi vykresľuje rozmery objektu v 3D zler, sú tam biele obdĺžniky cez to a tie údaje poriadne ani nevidieť.
https://imgur.com/a/90N2ShtNa tom linku uvidíte 2 obrázky - tak ako to má vyzerať / tak ako to vyzerá s tým zlým vyzobrazením.
Veci čo som skúšal :
1. Iný prehliadač (Edge, Chrome, Opera, Opera GX)
2. Flags v prehliadači (trošku sa pohral s nastaveniami prehliadačov))
3. Vypnúť akceleráciu hardwareovú v prehliadači
4. Zmeniť rozlíšenie
Info, ktorá by mohla pomôcť a je zásadná - Ten problem som mal aj na tom notebooku, keď som ho prepojil cez HDMI na jeden "random" monitor v práci. Bol tam ten istý problém. Skúsil som iný monitor, a zrazu to tak už nebolo. Nevyznám sa do tých vecí, ale môj skromny názor je, že je to niečo s nastaveným monitora / komunikácií monitora s PC.
Budem nesmierne vďašný za akúkoľvek pomoc. Cely systém nemá ani 3 dni a nechcem teraz meniť monitor/PC kvôli "takémuto" problému.
V prípade akýchkoľvek otázok Vám rád vyhoviem.