[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.03.07
Prihlásený: 08.04.11
Príspevky: 16
Témy: 7 | 7

Ahojte!

Poraďte prosím ako a čo všetko sa dá zistiť o užívateľovi prezerajúc si stránku. Stránka nemá prihlasovanie (bude dostupná všetkým). Potrebujem získať o ňom čo najviac, aby som ho vedel v prípade potreby blokovať.

Údaje, ktoré viem zisťovať:

Kód:
getenv("REMOTE_ADDR");
$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
$_SERVER['HTTP_REFERER'];



Dakujem za rady.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Získanie čo najviac informácii o užívateľovi

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30

blokovať? užívateľa na internete nezablokuješ nijako ak nie si provider :)

áno, môžeš dať "ban" na IP. Ale poznáš niečo také ako "dynamická IP"? Daný človek proste reštartuje svoje pripojenie a ejha, má úplne novú IP adresu

áno, môžeš dať "ban" aj na celý rozsah IP adries. Ale vieš čo to spôsobí? Nikto z toho rozsahu sa nebude môcť pripojiť, nielen dotyčný koho si chcel zablokovať. (vieš si predstaviť koľko ľudí by si zablokoval, keby si zablokoval rozsah povedzme T-comu?? :lol: )

áno, ak má dotyčný človek statickú IP adresu, človek by si myslel, že ako admin vyhral. Ale v tom prípade admin nikdy nepočul o "proxy" :)

Jediná reálna možnosť ako blokovať nežiadúcich ľudí je tak, že urobíš prístup len registrovaným a každú registráciu budeš ručne povoľovať.


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.03.07
Prihlásený: 08.04.11
Príspevky: 16
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 03.04.2011 15:56 | Získanie čo najviac informácii o užívateľovi

Ja viem, že IP sú aj dynamické a že existuje proxy server. Len som chcel skúsiť, či náhodou nie je niečo o čom neviem. Ale asi nie.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.10
Prihlásený: 06.10.15
Príspevky: 331
Témy: 130 | 130
Bydlisko: 054 01 Levoča
Vek: 20

Použi fciu phpinfp(); a tá ti vypíše niektoré premenné ktoré by si mohol použiť.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.03.07
Prihlásený: 08.04.11
Príspevky: 16
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 04.04.2011 20:52 | Získanie čo najviac informácii o užívateľovi

blazej44800 píše:
Použi fciu phpinfp(); a tá ti vypíše niektoré premenné ktoré by si mohol použiť.



Ďakujem veľmi pekne. Vieš prosím aj odporučiť nejakú premennú, ktorú pouzívaš?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.10
Prihlásený: 06.10.15
Príspevky: 331
Témy: 130 | 130
Bydlisko: 054 01 Levoča
Vek: 20

Ani nie, jedine co zistujem od uzivatelov je ip a session id


_________________
ASUS EeePc 1002HA 1GB RAM 120GB HDD Intel Atom N270 1,60GHz
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.03.07
Prihlásený: 08.04.11
Príspevky: 16
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 04.04.2011 22:24 | Získanie čo najviac informácii o užívateľovi

blazej44800 píše:
Ani nie, jedine co zistujem od uzivatelov je ip a session id



No ja som to prechadzal, ale nic lepsie sa neda z toho dostat. a session id je vzdy pri ztvoreni a otvoreni ine.


 [ Príspevkov: 7 ] 


Získanie čo najviac informácii o užívateľovi



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Získanie hostingu == získanie IP adresy?

v Webhosting a servery

3

251

15.06.2013 18:28

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pripojenie k užívatelovi

v Operačné systémy Microsoft

2

163

29.01.2012 20:24

misko2634

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zverejnovanie informácií

v Obchody, reklamácie a právo

14

441

26.07.2010 21:19

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie statistickych informacii

v PHP, ASP

6

1747

09.02.2007 7:54

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program pre spravu informácii

v Ostatné programy

0

265

09.01.2010 1:03

aoccoa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Získavanie informácií z databázy

v PHP, ASP

2

125

24.12.2013 12:37

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytiahnutie informacii z webu

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

315

30.11.2009 18:47

pepco2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skript na získavanie informácií

v PHP, ASP

2

188

22.11.2014 21:57

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kodek Xvid - pár informácií

v Video programy

3

487

22.02.2008 15:41

Mir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie viac emailovych adries s moznostou odosielania jednemu uzivatelovi v Exchange 2013 / Outlook 2013

v Operačné systémy Microsoft

0

108

29.09.2015 13:24

pefohope

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spolahlivy zdroj informacii ohladom PC

v Krčma

7

566

16.02.2009 7:47

icefire

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prijmanie informacii z ineho webu..

v Ostatné

5

247

14.01.2010 22:27

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Facebook - aktualizacia informacii o stranke

v Sociálne siete

4

189

05.08.2013 20:08

labkomil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Získavanie informácii z banky o zaplatení faktúry

v PHP, ASP

10

437

02.10.2010 13:11

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako dostanem logo do systemovych informacii v casti system

v Operačné systémy Microsoft

4

74

25.03.2014 21:50

tomas25.3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Najviac zavislacka hra

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3, 4, 5 ]

v Počítačové hry

136

5714

19.12.2011 18:04

lukiness



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF