zdymilo sa z nehozdravim, mam mensi problem: z hdd (vid PC1) sa pri zapnuti pc zdymilo - predchadzalo tomu divne spravanie (hdd led uplne slabucko svietila, nebotovalo wind a ani v biose som ho nemal), tak som hned vytiahol zdrojovy kabel a pootvaral okna potom som ho vytiahol a pozrel sa co tam zhorelo - nejaka mala vecicka (2 kontakty) da sa s tym este nieco spravit? dik elektroniku disku asi len tak lahko neopravis, jedine skusit zohnat rovnaku a vymenit, aspon na zachranu dat, nic viac takze dokaz ze zazraky sa deju isiel som s tym za kamosom (ma za sebou SPSE) nech sa na to pozrie - zistil ze to je kondenzator (myslim ze ich tam je niekolko), tak ho vypajkoval a ze mam ist skusit, doma pozapajam, zapnem pc, vuala vsetko ide Jednoduchý věci se daj v klidu opravit ak ti tam nedal novy kondenzator tak zalohuj data je to len docasne riesenie kem to neodzube daco ine kamosovi sa to stalo tiez a uz tak bezi paru mesiacov, ja by som bol velmi rad keby to vydrzalo aspon do letnych prazdnin lebo potom ked zarobim uz planujem kupit nieco poriadne U hdd seagate sa taketo zavady bezne opravuju. Ten hdd po vymene kondika mozes v pohode pouzivat. po vymene no... ja som ho vybral a nie vymenil, mam tam zatial este druhy dufajme ze este toho vydrzi ...
zdymilo sa z neho |