Zdielanie počítačov v sieti - hesloAhojte, neviem či som to dal do správnej kategórie, ale chcem poprosiť o radu. Mám vo firme v sieti 3 PC. Na dvoch je WIN10 na jednom WIN7. Na každom mi ale pýta heslo keď sa chcem pripojiť na vzdialený počítač. Kde to heslo nájdem prosím, alebo ešte lepšie, ako ho odstránim. Už som skúšal google ale nepomohlo nič. Ďakujemhttp://www.imageworld.sk/images/kedrbabmxidp76q3arfq_thumb.jpg 1. Je to presne to heslo pouzivatela, ktorym sa na danom vzdialenom PC prihlasujes (cize musis zadat meno aj heslo)2. Ak odstranis heslo (alebo na tych PC ani zadane nie je), Windows ma defaultne blokovane vsetky nezaheslovane pripojenia okrem konzoly (t.j. standardneho rozhrania).. Vo verziach Pro je to v sprave zabezpecenia, v Home to spravis len cez registre..Ked si vsimnes to okno, mas tam moznost Zapamatat si moje poverenia, takze mi unika zmysel odstranenia hesla.. Ďakujem. Ja som nemal nikde heslá. Už to ide. Ale nechápem prečo je to heslo povinné aj tak. Ešte raz ďakujemA zmysel odstránenia hesla je ten že tí čo sa prihlasujú na tie ďalšie PC tak si neželajú mať heslo pri zapnutí PC Preco je povinne? Lebo bezpecnost, hlavne v ramci siete..Automaticke prihlasenie sa da nastavit tiez, takze po zapnuti PC netreba ziadne heslo zadavat.. Ked nechapes preco je heslo povinne, nuze sem daj fotky svojho obcianskeho, kreditky, grid karty, rodne cislo a tak Neviem ako ti je toto zahadne. No ja to chápem. Zvyšok kolektívu to nechápe. Ale ďakujem, ukážem im tvoj príspevok ...
Zdielanie počítačov v sieti - heslo
|