[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
[PHP] - zaujimavy problem s mysql a funkciou limit

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...

takze tento problem fakt nevim vyresit,
stranka www.javo.profitux.cz/php/index.php
prihlaste sa pod mojim menom : javo a s heslom javo ,
chodte do sekcie "moje clanky" a tam to uvidite,
prva tabulka je v poriadku limit plati od 0 do 10 ,
ale druha nie , limit od 20 do 30 ide iba od 20 ale 30 ho vobec neohranicuje ,
pri id=3 a vyssie to plati tiez, v zdrojakoch neviem najst chubu tak to davam sem , pls help
Kód:
<?php
session_start();
if(isset($_SESSION['nick'])){
mysql_pconnect("*******************");   
mysql_select_db ("********");
if ($_GET["id"]){
$stranka=$_GET["id"];
}else {
$stranka=0;
}
$meno=$_SESSION['nick'];
$limit1=$stranka*10;
$limit2=$stranka*10+10;
echo $limit1.$limit2;
$result = mysql_query("SELECT * FROM clanky WHERE clanok_autor='$meno' LIMIT $limit1, $limit2  ");
echo '<table width="75%" border="1" cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td>Nazov clanku</td><td>Cas pridania clanku</td></tr>';

while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_NUM)) {
       $url = $row[6];
       echo '<tr><td><a href="'.$url.'">'.$row[1].'</a></td><td>'.$row[5].'</td></tr>';
       echo '<br>';
       }

echo '</table>';
$x=mysql_num_rows($result);
if ($x>=10){
$nextid = $stranka+1;
echo '<a href="moje_clanky.php?id='.$nextid.'">Dalsia strana</a>';
}
if ($stranka>0) {
$previd = $stranka-1;
echo '&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="moje_clanky.php?id='.$previd.'">Predchadzajuca strana</a>';
}
mysql_free_result($result);

}else{
echo 'Tato stranka je dostupna len pre prihlasenych uzivatelov';
}
?>


PS. myslim ze tabulku sem davat je zbytocne ale ak by to niekto potreboval staci napisat


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
[PHP] - zaujimavy problem s mysql a funkciou limit

Registrovaný: 28.06.06
Prihlásený: 20.09.07
Príspevky: 48
Témy: 9 | 9
Bydlisko: Petrzka

asi si zle pochopil funkciu LIMIT,

SELECT * FROM clanky WHERE clanok_autor='$meno' LIMIT $limit1, $limit2

$limit1. .. zaciatocna hodnota
$limit2. .. pocet nacitanych a nie konecna hodnota


_________________
szuppa web programmer :lammer:
Offline

Užívateľ
Užívateľ
[PHP] - zaujimavy problem s mysql a funkciou limit

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
Napísal autor témyOffline : 27.01.2007 10:01 | [PHP] - zaujimavy problem s mysql a funkciou limit

diki , tu funkciu som nasiel po anglicky tak som to asi zle precital
dik


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
 [ Príspevkov: 3 ] 


[PHP] - zaujimavy problem s mysql a funkciou limit



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql - houry limit

v Webhosting a servery

2

98

16.05.2013 22:11

BlackB

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql + php problem

v PHP, ASP

3

441

21.04.2007 14:08

lukasmakac

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem PHP, MySQL

v PHP, ASP

11

274

17.05.2010 12:07

ricco24

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP,MySQL problem s vypisom

v PHP, ASP

7

296

18.05.2010 17:10

Ecko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php mysql problem s podmienkou

v PHP, ASP

5

125

04.10.2014 21:38

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s prihlásením do MySQL cez PHP

v PHP, ASP

9

217

16.09.2013 13:50

zuffik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programátor - PHP, MySQL, jQuery,X)Html/CSS

v Ponuka práce

0

816

02.05.2011 12:08

magicmedia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s funkciou eval()

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

521

15.10.2007 9:45

Ezekiell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém z funkciou file_get_contents()

v PHP, ASP

0

348

12.05.2011 22:10

richo9996

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s funkciou #SUB

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

602

19.12.2006 10:36

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s hw funkciou TruForm

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v ATI/AMD grafické karty

31

1766

06.12.2006 15:12

el

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavý problém

v Ostatné

5

475

01.08.2007 20:03

OmeGa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavý problém

v PHP, ASP

0

412

13.10.2008 19:59

mistr85

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavý problém

v Zvuk

6

317

18.10.2011 13:58

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MS8137C = Zaujimavy problem

v AMD čipové sady

6

1577

09.09.2007 22:00

sk.kk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavý problém s teplotami

v Chladiče a všetky druhy chladenia

1

114

29.11.2013 23:02

Icehammer



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF