Zatlacena membrana na reprakuTak mam tento velmi obvykly problem, zatlacenu membranu, ani neviem ako sa to stalo, asi som nechtiac do nej kopol alebo co, a chcel by som ju nejak narovnat, aby som to nepokazil. nejaka setrna metoda,ako na to? vycucnut vysavacom...dost casto to pomaha. toho sa trochu bojim,lebo je to taky lacnejsi reprak a zda sa mi,ako keby ten material membrany bol z nejakeho lepsieho papiera,tak aby som to neurval...ci nemal by som? A na vysávači nemáš tú blbosť na falošné sanie (tú takú vec čo ju prepneš tak aby ti fúkal dierkou na rukoväti)? Lebo tým sa dá celkom dobre regulovať sací výkon. A je to asi najmenej deštrukčná metóda, lebo ešte by sa to dalo špendlíkom, ale to ti tam zostane dierka. samozrejme taka vec na tej rucke je,a da sa regulovat aj vykon, to mam na tom vysavaci koliesko,power od 20 do 100% takze idem to skusit,dam vediet ako to dopadlo // no,takze nepodarilo sa. vysavac som pustil aj na slabe otacky, aj na plne gule (1500W), ale tu zatlacenu vec to nevyrovnalo,ostala tak ako bola...pritom material je to uplne slaby,ziadny kevlar... ako na to inak? skusal som aj priamym natlakom vysavaca, kruzivymi pohybmi, blizko toho,ci uplne prisat sa na to...a nic uz potom asi jedine spendlik...pichnut ho tam zboku, a vytlacit nim zvnutra tu preliacenu cast. a neposerem si ten reprak potom? ostane tak hrat aspon ako predtym? ci tomu ta minidiera nebude vadit ...
Zatlacena membrana na repraku
|