[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 02.07.08
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18
NapísalOffline : 04.02.2008 16:49 | zalomenie riadku

ako mam spravit aby sa mi riadok sam zalomil ked je v tabulke dlhe slovo aby mi to nedeformovalo tabulku???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zalomenie riadku

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
NapísalOffline : 04.02.2008 17:12 | zalomenie riadku

trosku nechapem, ved ked zadas tabulke sirku tak sa ti dlzka slov prisposobuje sirke tabulky. Inac myslim ze sa v php na daco takeho pouziva \n vo funkcii echo


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
zalomenie riadku

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 04.02.2008 17:56 | zalomenie riadku

Toto:
Kód:
<?php echo "\n"; ?>
spôsobí len to, že sa zalomí nový riadok v zdrojáku. Skutočné zalomenie riadka je predsa <br>.

Dlhé slová sa v HTML nejakým prirodzeným spôsobom nezalamujú, môžeš si akurát napísať skript, ktorý ti dlhé slová rozseká.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 02.07.08
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18
Napísal autor témyOffline : 04.02.2008 18:00 | zalomenie riadku

ale ked zadam napr. 100 pismenove slovo a do tabulky sa mi zmesti iba 60 pismen tam mi tabulku natiahne a chcem aby mi to slovo na konci tabulky zalomilo .... ??????????????


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 04.02.2008 18:39 | zalomenie riadku

parameter 'height' bunky


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zalomenie riadku

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 04.02.2008 18:58 | zalomenie riadku

myslim ze chapem co chces
a odpoved je neexistuje proste musis pisat slova menej pismenkove alebo davat bunky vacsie

on to myslel tak ze ak napr: 100zasebou iducich pismen bez medzery alebo nejake prerusena


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zalomenie riadku

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 04.02.2008 19:26 | zalomenie riadku

Kód:
http://sk.php.net/manual/en/function.wordwrap.php


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.02.07
Príspevky: 358
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Podvysoká, ...
NapísalOffline : 04.02.2008 19:45 | zalomenie riadku

Miesto medzier v texte daj "&nbsp;"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zalomenie riadku

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 04.02.2008 20:01 | zalomenie riadku

a čo mu to pomôže ? :lol: keď on chce rozdeliť dlhé slovo? :D


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zalomenie riadku

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 04.02.2008 20:07 | zalomenie riadku

vlakno dal dobry link akurat to co ti treba


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 02.07.08
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18
Napísal autor témyOffline : 05.02.2008 18:12 | zalomenie riadku

jo ... uz som to tak spravil a funguje ok .. thx


 [ Príspevkov: 11 ] 


zalomenie riadku



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zalomenie riadku

v Databázy

3

564

09.03.2008 20:20

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zalomenie riadku v maily

v PHP, ASP

4

561

27.02.2007 11:33

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zalomenie textu

v PHP, ASP

9

154

07.03.2013 15:26

Lier

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zalomenie textu

v PHP, ASP

3

349

01.09.2010 19:58

boyofx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zalomenie textu bez medzier

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

582

09.03.2009 21:13

pa3ck

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dva problemy, zalomenie a podmienka

v PHP, ASP

12

347

31.12.2008 19:54

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zalomenie dlheho textu v tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

494

08.12.2012 9:10

jtbs

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zalomenie textu v google kalendari pomocou css

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

117

12.03.2015 0:03

martina833

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Deaktivácia riadku

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

228

23.05.2016 4:37

McLovin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vymazanie jedneho riadku

v Databázy

14

579

08.02.2009 22:00

Senky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

posun v riadku

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

15

966

12.10.2009 7:12

pizet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tabuľka do riadku

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

389

31.10.2008 15:53

gadz80

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

button v jednom riadku

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

265

30.08.2010 19:10

boyofx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vlozenie riadku +request id

v Databázy

14

682

07.10.2009 13:35

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Menu do jedneho riadku

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

345

14.12.2008 12:46

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

sql_fetch_row(+hodnota z nasledujuceho riadku)

v Databázy

4

320

29.01.2010 11:25

pilná lama glama



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF