Zablokovaný prístup hromade rôzných IPDobrý deň,mám taký problém. Teraz som sa kukal do antivírusovej sieťovej ochrany a videl som že bola zablokovaná hromada rôznych IPčiek.Za minútu bola komunikácia blokovaná niekoľko krát od rôznych IP.Od vtedy sa mi nejde ani pripojiť do nastavení routra. Ani sa nenačíta stránka.Chcem sa spýtať kde môže byť problém a ako tomu zabrániť ?Ďakujem.http://www.pcforum.cz/_data/forum/2/57474-24d4-2.jpg Vypnúť ESETu Firewall a skúsiť alebo ho vypnúť celkom (na vlastné riziko!!!)On nejaký dôvod mal pre čo to zablokoval !!!Čo som náhodne hodil do IpNEtInfo tri tie Tvoje bloknuté adresy - Rusko, Taiwan, Egypt ........ A dôvod prečo by som mal vypínať firewall, ako to pomôže skôr naopak. Pokiaľ Ti ESET alebo firewall Windowsu blokuje sieťovú komunikáciu, nedostaneš sa ani do nastavení Routra.Pre niečo Ti ju blokuje - písal som Ti vyššie, že tie stránky čo blokol ESET sú podivné.Ty vieš kade si browsoval, čo si hľadal, na čo si klikal, tak premýšľaj. Takže po odstránení aplikácie XAMPP (Tvorba web serverov) sa už neblokuje žiadna príchodzia IP. IP mám neverejnú.Ale na router sa stále nejde pripojiť. Ako z napádaného PC tak ani z iného PC alebo telefónu. Skusil si ho restartovat? Tak nakoniec pomohol iba manuálny factory reset.Dá sa pripojiť na router, už nie sú blokované žiadne neznáme IP.Vyzerá to že už je všetko v pohode.Ďakujem všetkým za rady. To ovšem znamená, že niečo zmenilo nastavenie routra.Stálo by za to zmeniť mu heslo (za dostatočne silné) a zagůgliť či ten konkrétny router nemá bezpečnostnú dieru. Nezabudni v nastaveniach povolit pristup do administracie iba z LAN (zakazat WAN pristup). To je dost bezna diera v routroch. Samozrejme si aktualizuj firmware, ked existuje oficialna verzia. Teraz rozmýšľam nemôže to byť aj tým že používam torrent a seedujem ?Lebo doteraz sa to znova nedialo a dal som sťahovať film v češtine. A poloha tých adries teraz odkazujú nie na Rusko, Taiwan atď, ale na Česko a Slovensko. ...
Zablokovaný prístup hromade rôzných IP |