Posledy tyzden mam nasledujuci problem : kazdy den mi do index.php a v templates do index.php "nieco" prida iframy na nejake stranky s virami. Problem je v tom ze neviem ako mam zabezpecit aby sa tam dane iframi nedokazali dat. Stranka vyrobcu scriptu nema ziadny odstranovaci balicek a ja mam s tym problem. Jedna sa o jednoduchy script. Bezi na stranke : stamprla.cn (bacha odstranujem tie iframy ale niekedy to mozno nestihnem tak len ze zapnutym antivirem). Zmena chmodu proti zapisu nejde dat ....
Zmenit heslo na FTP, prejst si aj svoj operacny system antivirom a ak je to mozne, neukladat si heslo do FTP klienta.
Plus prejdi vsetky subory na FTP, ci sa tam nenachadza nejaka haved, ktora to pridava.
Myslim ze emer mal rovnaky problem, tiez mu pocitac napadla dajaka haved a jak mal hesla na FTP tak mu rovno vliezla aj do osobnej stranky a vzdy jak som sa tam isiel pozriet mi NOD hlasil zachytenu infiltraciu.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.