Zdravím,
môj "herný" laptop je už morálne opotrebený a tak ako mnohých iných aj mňa dohnala pretrvajúca situácia ohľadom nedostupnosti GPU (zvlášť v rozumnej cene) k zavrhnutiu zámeru vyskladať si nový PC.
Začal som sa teda obzerať po novej generácii herných konzol. Vylučovacou metódou som dospel ku konzole Xbox Series S.
V izbe, kde by som ju chcel prevádzkovať je ale docela slabý Wi-Fi signál (skrz 3 panelákové steny), čo relatívne spoľahlivo vykrývam použitím High Gain smerovej Wi-Fi antény EW-7811DAC.
Otázka teda je, či bude tento adaptér (alebo iný externý podobne výkonný) fungovať aj na tomto Xboxe Series S.
Ma s tým niekto skúsenosti?
V opačnom prípade budem nútený investovať buď do Wi-Fi extenderu alebo do powerline alebo si objednať technikov, ktorí by mi natiahli internetový kábel od izby s Wi-Fi routerom až do cieľovej izby (vrátane lištovania a montáže zasuvok na internetový kábel)
Rad by som sa týmto dodatočným investíciám vyhol ak to bude možne
Googlenim som sa k priamej odpovedi nedopatral. Na zahraničných fórach som sa len dočítal, že to ľudia poriešili ethernetovým káblom či už priamo alebo cez ten powerline a aj extendermi.
Ďakujem
@EDIT Tak po kúpe tej konzoly som si to vyskúšal osobne a po pripojení adaptéra do USB portu konzola nereagovala a kontrolka adaptéra ani nesvietila.
Vyriešene kúpou Wi-Fi extendera