WTFAst, Zistenie IP adresy pred a po nalogovani do hry.Ahoj, mám problém s jednou hrou kde pužívam WTFast na zlepšenie pingu, lenže support system mi napísal že je to proti pravidlám a vo výpise môjho účtu vidia ako sa pripojilo viac IP adries. Ked si ale pozriem IP adresu pred WTFastom a po jeho spustení mam furt tu istu ako to pozeraju oni? Respektíve ako to pozrieť ako sa to mení ? Mozno ze ty mas stale tu istu ale serveri tej sluzby ta pripajaju pomocou inej a striedaju ich. no a to zistím ako ? spytas sa na podpore tej sluzby. aj ked pisu ze nijak nemanipuluju s tvojou IP, asi to u toho herneho serveru predsalen nejak vidia. ten wtfast je nieco ako vpn. no a to zistím ako ?No oni pisali tebe ze zistili viacero ip adries cez ktore si sa pripojoval. Asi ti to nepisali len tak.Okolko ze henta sluzba zlepsuje ping? Cloveka by logicky napadlo ze cez cim mensie mnozstvo serverov sa pripojuje tak tym bude odozva nizsia.Co maju oni nejaku priamu trasu s hernymi servermi ci jak to funguje? co som pozeral na webe, tak je to nejaka utilita, ktora smeruje herne pakety cez servery sluzby wtfast po svete. Cize oproti standardnej ceste je mozne, ze je pocet hopov mensi. je to vraj nieco ako vpn, akurat to volaju gpn - game private network Mozno sa tam deju nejake preklady ipcok po ceste, alebo si ten wtfast otvori naraz viacero spojeni z roznych adries, aby rychlejsie paralelne posielal pakety. To uz vedia na podpore toho wtfastu, ze co to presne moze este robit. Pravdepodobne sa toto nepaci nejakemu anticheat systemu u prevadzkovatela hry. ...
WTFAst, Zistenie IP adresy pred a po nalogovani do hry. |