[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
NapísalOffline : 24.11.2014 16:58 | WP a slimmenu

Momentálne mordujem jeden redesign a nefunguje mi slimmenu.
Pieskovisko kde to mordujem:
http://www.pieskovisko.6f.sk/

A plugin ktorý sa tam snažím prideptať:
http://adnantopal.github.io/slimmenu/

Tuší niekto, prečo mi to nejde? Lebo som práve stratil veškerú nádej na to, že to niekedy spojazdnim
Všimnite si položku o nás, v nej je vnorený ul, ktorému by skript mal doplniť display:none;height:0. Lenže nedoplní...
Urobil som všetko podľa návodu a v robote mi tento plugin vždy fachči, takže neviem :oops:


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 24.11.2014 22:47 | WP a slimmenu

Asi by pomohlo prečítať si, ako funguje javascript. :)

Problém je v tom, že ten plugin sa ti inicializuje ešte predtým, ako sa načíta a/alebo spracuje html kód.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Napísal autor témyOffline : 25.11.2014 16:28 | WP a slimmenu

Ja viem o javascripte asi toľko ako ty o knihe Levitikus :D

Že sa inicializuje, to znamená, že sa vykoná toto?
<script type="text/javascript">
$('#navigation').slimmenu(
{
resizeWidth: '800',
collapserTitle: 'Main Menu',
animSpeed: 'medium',
easingEffect: null,
indentChildren: false,
childrenIndenter: '&nbsp;'
});
</script>

A kde to mám umiestniť?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.14
Prihlásený: 16.11.17
Príspevky: 451
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 25.11.2014 16:45 | WP a slimmenu

urcite nie do body kde to mas teraz.

najlepsie vytvorit subory moj-script.js a vlozit do paticky <script src=".../moj-script.js" type="text/javascript"></script>
ale ked to chces priamo vkladat, tak tiez na koniec do paticky. a nejde ti to presne preto, co napisal chrono. na to funguje v jquery funkcia .ready(). -> vsetko co je v nej sa vykona po nacitani DOM.

takze:
Kód:
$(document).ready( function($) {
 // tvoj kod sem
});


Offline

Užívateľ
Užívateľ
WP a slimmenu

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 26.11.2014 6:58 | WP a slimmenu

kazdopadne to je zla practice pre WP na taketo veci mas enqueue scripts. BTW dufam ze si sem nedal zamestnavatelovu zakazku ...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Napísal autor témyOffline : 26.11.2014 8:16 | WP a slimmenu

Zamestnavatel nevie, čo to je wordpress...
A toto je btw môj druhý projekt vo WP


 [ Príspevkov: 6 ] 


WP a slimmenu




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF