[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
wordwrap + bbcode

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 24.02.2010 17:31 | wordwrap + bbcode

neviem či to tu už bolo, ak hej tak sa ospravedlňujem...
pouzivam klasicky php wodrwrap na niekolko znakov, a funguje to, len ten bbcode tam začne robiť problémy.
ako toto riešiť? možno nejakym regexpom ktory by to preskakoval, ale osobne si tento regexp neviem dať dokopy, alebo skôr predstaviť.
za akýkoľvek nápad budem rád


Offline

Správca fóra
Správca fóra
wordwrap + bbcode

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 24.02.2010 17:44 | wordwrap + bbcode

zhodou okolnosti to tu uz bolo riesene a temu si zakladal ty :) http://www.pcforum.sk/wordwrap-amp-bbcode-vt56957.html


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
wordwrap + bbcode

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 24.02.2010 18:20 | wordwrap + bbcode

no dik fakt sa ospravedlnujem:)
bol som aj na pochybách, či toto založiť alebo nie lebo sa mi furt niečo zdalo že už som raz písal ale nevedel som to nejak nájsť.

k tej funkcii, je to zrejme to čo potrebujem, len otázka k tomu...
ked je premenna takto:

$lol = "aaaaaaaaaaaa";

tak dá <br> napr v 10 znakoch, teda sa to posunie o riadok, ked je tam:

$lol = "aaaaaaaalaaaa";

tak sa neposunie, teda robí to presne to čo by malo, len potom k tomu otázka čo s tým prebytočným textom? ktorý bol preskočený, ten by išiel zas mimo elementu v ktorom sa nacital, nie? keby sa to takto vynechavalo


 [ Príspevkov: 3 ] 


wordwrap + bbcode



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordwrap & bbcode

v PHP, ASP

13

463

18.01.2009 15:30

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordwrap & bbcode (url)

v PHP, ASP

0

210

27.09.2010 19:43

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordwrap odpocitavanie zozradu

v PHP, ASP

2

145

20.09.2012 17:46

Lier

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

BBCode

v PHP, ASP

2

487

02.12.2007 9:51

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

bbcode

v Redakčné systémy

5

740

28.08.2009 16:50

nicram

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

bbcode

v PHP, ASP

2

393

05.11.2008 18:18

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

BBcode Edit

v Redakčné systémy

9

540

23.10.2006 13:48

PCMark

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

BBcode nejde

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

545

25.03.2008 13:23

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

BBcode help :)

v PHP, ASP

4

177

17.10.2011 15:17

Lkopo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Signature BBCode Controller

v Redakčné systémy

0

387

14.10.2006 14:51

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

free BBcode editor

v PHP, ASP

4

339

30.11.2009 20:46

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s bbcode

v PHP, ASP

8

323

05.07.2009 18:48

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TinyMCE - BBcode plugin

v Redakčné systémy

2

727

03.07.2008 12:36

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyhladavanie v bbcode

v PHP, ASP

4

307

28.01.2008 9:16

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

2 bbcode textarei

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

458

20.01.2008 15:49

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Signature BBCode Controller

v Redakčné systémy

0

264

14.10.2006 15:11

JanoF



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF