Zdravím prešiel som na Windows 7 a mám s ním jeden problém, niekedy mi nefunguje internet stáva sa to po zapnutí a následnom naštartovaní PC vtedy sa mi pri ikone Sieť dole na panely zobrazí žltý trojuholníček s výkričníkom a píše žiadny prístup na internet A pritom modem a všetko je riadne zapojené a na modeme svieti ledka DSL.
A keď kliknem na ikonu znovu pripojiť tak sa nič nedeje musím modem viac krát zapnúť a vypnúť až pokiaľ to nenabehne a nefunguje, je to otravné.
Inak niekedy mi žltý trojuholník s výkričníkom nabehne hneď po štarte systému len na chvíľu a potom zmizne a internet funguje to je ten lepší prípad.
Predtým som mal na tom PC Windows XP a nikdy som tento problém nemal, internet mi fičal ako hodinky, no akonáhle som nahodil na ten PC Windows 7 začali tieto problémy a to hneď v prvý deň
Neviete poradiť čo by som mal spraviť je to nový Windows a veľmi ma to mrzí, písal som už aj do iného fóra aj tu do jedného vlákna ale to sa prehliadlo, chcem aby ste mi aj tu poradili za každú radu budem vďačný lebo
inak keď som dal diagnostikovať sieť keď bol žltý trojuholník s výkričníkom pri ikone sieť tak mi vypísalo toto: