nejak som odkvacol poobede, tak sry, no, ale mne vždy to male okno išlo von z toho velkého, a velké som minimalizoval, keď dám na pozadí, tak to zmizne a v lište dolu v ikone už nejde otvorit.
Asi sa niečo pokašlalo, lebo, už asi dva dni mi sám po 20 minutach prechádza Win 11 do spánku, aj keď nastavím nikdy - nikdy.
Kua, zas niekto niečo vymýšla, mám PC a furt tam je zaskrtnuté šetrenie batérie 1 zo 4 a uhlíková stopa
Srandujem, viem, že to je Win aj na notbuk
Asi nejaká aktualizácia. Nevadí, všetko ostatné mi ide.
Len, k tomu extrahovanému oknu, ja mám 3 monitory a otvorené hlavné programy, trebárs Studio One 6 Pro, Avid Eleven, Presonus Live okno, a kopec pluginov pootváraných, aj 10 kludne. Ked Mastrujem, tak čakám, to sú velké súbory, tak kuknem YT, alebo nejaký program rozraruvávam

a tie majú aj 6 - 30 Giga, tie programy - knižnice. Knižnice Native Instrument napr. Tak som rar minimalizoval a zostalo mi to malé okienko extrahovania. Sto vecí som naraz mohol pozerať a teraz mi to vadí, že to nejde, jak to išlo, to je celé.
To : shiro, to mi ide iba to malé okienko, ale ja chcem velké a minimalizovat a aby zostalo iba extraktačné malé a dám si ho tam, kde mám na monitoroch miesto, no ja to pozerám , jak to rozbaluje a trebárs EQ nastavujem a tak.
No z času na čas win asi trocha blbne, ale, teda 11 je fakt super, vždy to dajú do poriadku, už by som za 10 nemenil.
Fakt dik za rady a ochotu
// Spojený príspevok 21.05.2023 21:58tatko Tom píše:
Čo je "dať von z veľkého okna"? Neide posunúť či neide dať na rozbaľovať pozadí?
Nainštaluj si 7-zip a nauč sa s ním, winrar aj tak zrejme nemáš kúpený...
No a toto je oficiálna stranka winraru, však tam to píšu, že ti pôjde, aj keď ho nekúpiš
https://www.rar.cz/about.php winrar má aj 7-zip možnosť