Ahojte...
Mám pár problémov od kedy som nainštaloval Win 10 a to :
Zvuk : Keď zapojím reproduktory ( 2+1 Genius ) počas počúvania hudby tak mi odpojí subwoofer a hrá to strašne slabo, ale keď najskôr zapojím repro a zapnem hudbu tak je všetko OK.
V NFS Rivals mi od v tedy nejde zvuk vôbec alebo v GTA 5 mi proste nejde zvuk keď niečo pripojím, bez repro ale slúchadiel ide. Nechápem to. Skúšal som preinštalovať driver ale stále
nič( aj origo s HP stránky aj čo som našiel len tak na nete). A ešte občas počujem ako v notebooku(repro) tak pukne
WIFI : Nechce ma pripojiť skoro na žiadnu sieť a keď dám že vyriešiť problém tak mi napísalo raz : your DNS server might be unavailable alebo one or more network protocols are missing
on this computer. Sieť mi nájde, pripojí ma ale napíše žiadny internet. Taktiež som skúšal preinštalovať ovládače ale nepomohlo...
A jednu vec tiež nechápem. Odinštaloval som wifi driver ( Ralink RT3290 ) a nainštaloval nový čo som našiel na HP drivers ( Realtec ) ale po reštarte bol Ralink naspať.
Už som rozmýšľal aj nad kúpou Win 7 ale momentálne nemám zbytočných 150e. Neviem už čo s tím mám robiť...Keby sa vám podarilo mi to nejako pekne vysvetliť čo mám robiť bol by som veľmi vďačný...Ďakujem
HP Envy 17
Win 10 64bit
Intel Core i7, 8Gb, Nvidia Geforce gt 740