doma mam router vigor 2700vgst a mam problem s wifi signalom. bývam v rodinnom 2-poschodovom dome. router mám na hornom poschodí na jedenj strane domu v izbe a na NB sa potrebujem pripojiť na prízemí na druhej strane domu v izbe. problem je že chcem isť s NB do postele ale nemožem lebo nie je wifi signal. možem mať tak max . NB na kraji stola a ďalej akoby signal už neexistoval. skusil som aj 8DB anténu a márne. neviete ako by to šlo zosíliť?? potrebujem len 2-3m dostať ďalej signal oproti tomu ako ho chytam teraz.
Skus si pootocit antenu pretoze antena vyžaruje v tvare kuzela tak si to predstav a na toc si ako to potrebuješ pretože veľká časť signálu ti myzne do potkrovania
ale to nemozs povedat ze ide v tvare kuzela, pretoze ak je to smerova antena ide v tvare kuzela, ale myslim ze on ma vsesmerovu antenu tzn. signal je ako velky kruh a stred kruznice (na matike je to vacsinou pod S, tam kde zapichnete ihlu kruzidla) je antena....
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....
skor by som povedal, že je tam všesmerová. skúsil som otočiť a nič. menil som kanály, zvyšoval silu signálu a pod a nič. normálne začínam ľutovať, že som vobec bral ten router od t-comu.