Websupport + IMAP + Outlook 2016 = Vytvaranie duplicitnych ENG priecinkov v OutlookuCaute ide o to, ze ak napriklad odoslem mail tak outlook ju ôneulozi do priecinka Odoslana posta ale ten mail ulozi do priecinka sent ktory sa automaticky vytvori v Outlooku po nastaveni IMAP konta. Rovnaka situacia sa opakuje napr. aj s konceptami kedy sa neukladaju do priecinka koncepty ale ukladaju sa do priecinka Drafts.Viete mi poradit co mam nastavit aby sa posta ukladala spravne do priecinkov s SK nazvami?Helpdesk Websupportu v tomto poradit nevie. preco by ti s problemom Outlooku mal radit helpdesk Websupportu? Podla mna bude chyba ze v priade imap-u je server master a cokolvek sa spravi tak je to podla toho co je na serveri (klient je len pozorovatel) Co ale nevylucuje ze by problem mal riesenie. https://www.msoutlook.info/question/736 mozno toto? Void: diky pozriem sa na to a napisem - Ak som to ddobre pochopil tak v tom navode od Voida radia premenovat priecinky cez webmail na rovnake nazvy ako su nazvy SK priecinkov v Outlooku. Ak je to tak tak to uz som skusal ale neda sa to alebo to neviem najst. skusal som to cez roundcube (posta.websupport.sk) aj horde (webmail.websupport.sk)preco by ti s problemom Outlooku mal radit helpdesk Websupportu?nastavoval som IMAPy uz od vela mail hosterov ale na tento problem som narazil iba u nich tzn. nie som si isty ze to nie je vec nejakeho nastavenia u nich.po druhe outlook je najpouzivanejsi desktop mail klient takze tiez by som cakal ze k takemuto problemu budu schopny dat aspon nejake stanovisko/radu a nie odbitie typu Outlook nie je nas produkt neposkytujeme k nemu podporu aj ked samozrejme chapem ze po papierovej stranke je to legitimne tak v suvislosti s prvou vetou v tomto prispevku sa mi zda toto ich vyjadrenie zvlastne. Prihlas sa cez posta.websupport.sk do svojho emailu a tam si nadefinuj v nastaveniach uctu kam sa ma ukladat aka posta, cize do ktoreho odoslana, prijata, koncepty, zmazane spam, tiez som tento problem riesil ze mi to vytvaral outlook a tak sa to da vyriesit, ak teda spravne chapem, lebo jeden mobil aj druhy neskor si zas vytvarali svoje vlastne a ked som to pevne nadefinoval tak to bolo ok, tiez pouzivam imap o jeden prispevok vyssie som pisal ze som to skusal nastavit na posta.websupport.sk ale ziadne take nastavenie som tam nevidel Tu definujes ktory priecinok je na co urcenyhttps://i.imgur.com/lkgcEVj.png diky pozriem sa na to Aspon ja som takto nastavil adresare a ostatne vsetko zmazal a uz ani outlook ani mobil mi nevytvara svoje vlastne adresare, ale pouziva tie co mam nastavene. teraz som si pozrel blizsie ten screenshot a ak je to priamo z tvojho roundcube tak to nechapem pretoze mas nastavene prave tie eng priecinky ako default a ja chcem prave slovenske aby outlook a defaultne to mam v roundcube rovnako nastavene aj ja (SK priecinky v tych zoznamoch ani nevidim) akurat som nemal zakliknute Pri osobitných priečinkoch zobrazovať skutočné názvy tak som to podla tvojho screenu zaklikol a uvidime co to spravi ...
Websupport + IMAP + Outlook 2016 = Vytvaranie duplicitnych ENG priecinkov v Outlooku |