[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 20.11.10
Príspevky: 3
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 10.10.2010 20:09 | Vytvorenie noveho suboru fopen()

Zdravim.

Vytvaram formular, ktoreho obsah sa bude posielat na email. Pouzivam PHPMailer, kde do tela mailu chcem vlozit html subor so spracovanym formularom.
Avsak na servri mam allow_url_fopen zakazane. Skusal som cez ini_set zmenit hodnotu, ale nefunguje to.

Neviete mi poradit, ako by som to mal vyriesit? Popripade je nejaky iny sposob ako vytvorit na subor?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1713
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 13.10.2010 19:15 | Vytvorenie noveho suboru fopen()

Čo má allow_url_fopen spoločné s tým, že tam chceš vložiť nejaký html kód?


 [ Príspevkov: 2 ] 


Vytvorenie noveho suboru fopen()



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie nového webu

v Ponuka práce

1

300

04.02.2014 0:49

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie .exe suboru

v Ostatné

5

1550

01.05.2011 22:51

achiles142

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie noveho DVD-cka

v Ostatné programy

13

1228

21.08.2008 16:50

bredli

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie noveho webu, referencie

v Kôš

1

72

10.04.2016 21:23

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie EXE súboru v delphi

v Delphi, Visual Basic

1

365

05.08.2012 12:54

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie noveho webu, referencie nie praca

v Ponuka práce

1

260

11.04.2016 8:02

Lessik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie noveho zaznamu v databaze cez SQL

v Databázy

3

291

03.07.2012 18:45

calimero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

964

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

fopen

v PHP, ASP

6

554

30.12.2008 1:11

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Fopen nefunguje

v PHP, ASP

2

317

22.11.2008 14:09

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FOPEN pomoc!

v PHP, ASP

3

487

24.10.2009 13:56

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] fopen inak

v PHP, ASP

1

264

02.03.2009 23:17

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include alebo fOPEN - problem...

v PHP, ASP

3

150

21.10.2012 19:00

ondrejko0102

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Súbor v C (fopen,fclosed)

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

9

241

17.11.2011 14:14

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

počítadlo, chyby s fopen,fwrite..., iba pri include

v PHP, ASP

3

408

26.03.2011 21:02

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FreeHost s podporou PHP a funkcie FOpen(); FWrite; ...

v Webhosting a servery

2

802

02.07.2008 17:37

Triminka



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF