[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 20.11.10
Príspevky: 3
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 10.10.2010 20:09 | Vytvorenie noveho suboru fopen()

Zdravim.

Vytvaram formular, ktoreho obsah sa bude posielat na email. Pouzivam PHPMailer, kde do tela mailu chcem vlozit html subor so spracovanym formularom.
Avsak na servri mam allow_url_fopen zakazane. Skusal som cez ini_set zmenit hodnotu, ale nefunguje to.

Neviete mi poradit, ako by som to mal vyriesit? Popripade je nejaky iny sposob ako vytvorit na subor?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 13.10.2010 19:15 | Vytvorenie noveho suboru fopen()

Čo má allow_url_fopen spoločné s tým, že tam chceš vložiť nejaký html kód?


 [ Príspevkov: 2 ] 


Vytvorenie noveho suboru fopen()



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie nového webu

v Ponuka práce

1

280

04.02.2014 0:49

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie .exe suboru

v Ostatné

5

1489

01.05.2011 22:51

achiles142

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie noveho webu, referencie

v Kôš

1

72

10.04.2016 21:23

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie noveho DVD-cka

v Ostatné programy

13

1183

21.08.2008 16:50

bredli

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie EXE súboru v delphi

v Delphi, Visual Basic

1

349

05.08.2012 12:54

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie noveho webu, referencie nie praca

v Ponuka práce

1

230

11.04.2016 8:02

Lessik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie noveho zaznamu v databaze cez SQL

v Databázy

3

266

03.07.2012 18:45

calimero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

924

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

fopen

v PHP, ASP

6

538

30.12.2008 1:11

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Fopen nefunguje

v PHP, ASP

2

303

22.11.2008 14:09

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FOPEN pomoc!

v PHP, ASP

3

479

24.10.2009 13:56

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] fopen inak

v PHP, ASP

1

250

02.03.2009 23:17

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include alebo fOPEN - problem...

v PHP, ASP

3

134

21.10.2012 19:00

ondrejko0102

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Súbor v C (fopen,fclosed)

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

9

227

17.11.2011 14:14

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FreeHost s podporou PHP a funkcie FOpen(); FWrite; ...

v Webhosting a servery

2

792

02.07.2008 17:37

Triminka

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

počítadlo, chyby s fopen,fwrite..., iba pri include

v PHP, ASP

3

393

26.03.2011 21:02

davider137



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF