[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vytiahnutie 3D mapy

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 01.12.2008 11:25 | vytiahnutie 3D mapy

Vedel by mi niekto poradit ako, respektive vytiahnut kod z tejto stranky ktory mam vlozit na moj web aby sa mi zobrazovala tato 3D mapa na mojom webe expedicie?

weby kde sa nachadza 3D mapa:
http://www.weather.com/activities/recre ... i_forecast
http://www.ski.com/interactive/chamonixmaps.aspx

vopred dik za radu a pomoc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
NapísalOffline : 01.12.2008 17:44 | vytiahnutie 3D mapy

myslim ze toto

Kód:
<!-- BEGIN 3D PRESENTATION CODE -->
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="chamonix/launcher.js">
</script><noscript>This presentation requires JavaScript to be enabled</noscript>
<!-- END 3D PRESENTATION CODE -->


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vytiahnutie 3D mapy

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 02.12.2008 7:43 | vytiahnutie 3D mapy

no to nestaci to som uz skusal...:(

Kód:
<!-- BEGIN 3D PRESENTATION CODE -->
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="chamonix/launcher.js">
</script><noscript>This presentation requires JavaScript to be enabled</noscript>
<!-- END 3D PRESENTATION CODE -->


mozno by bolo stacilo upresnit tuto adresu ale to je len moja uvaha a este neviem ako ju upresnit... ale to by bolo asi moc jednoduche..

Kód:
src="chamonix/launcher.js"


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vytiahnutie 3D mapy

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 02.12.2008 10:30 | vytiahnutie 3D mapy

no samozrejme, že ak necháš relatívnu adresu, tak to pochopiteľne nemôže ísť... musíš sa odkazovať priamo na cudzí server kde je .js uložený... troška logiky do toho :)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vytiahnutie 3D mapy

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 02.12.2008 10:45 | vytiahnutie 3D mapy

len sa mi akosi nedari strafit tu adresu spravne...:( vies poradit?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
NapísalOffline : 02.12.2008 17:29 | vytiahnutie 3D mapy

pravdepodobne predto pridaj http://www.weather.com/


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vytiahnutie 3D mapy

Registrovaný: 21.10.08
Príspevky: 226
Témy: 61 | 61
NapísalOffline : 02.12.2008 17:53 | vytiahnutie 3D mapy

http://www.weather.com/activities/recre ... auncher.js


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vytiahnutie 3D mapy

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 03.12.2008 8:53 | vytiahnutie 3D mapy

jasne je to ta adresa skusil som to tam doplnit ale zobrazy mi to len sedu obrazovku... tak som skusal zadat len ten link sama stiahlo mi to jeden subor, launcher.js

toto je vo vnutry suboru:

Kód:
paramArray = new Array();
function putParam(name, value) {
paramArray[paramArray.length] = name;
paramArray[paramArray.length] = value;
}

// ********* SPECIFY YOUR PARAMETERS HERE *********
// Presentation parameters
putParam("info","Created with WireFusion - http://www.demicron.com/wirefusion");
putParam("archive","chamonix/loadgfx.jar,wf-player/startup6.jar,wf-player/core6.jar,wf-player/3D_Scene-4.0.jar,chamonix/classes.jar");
putParam("license","Registered version");
putParam("version","4.1.18");
putParam("resourcefolder","chamonix/");
putParam("preloadfile","preload.jar");
putParam("regid","444-21");
putParam("loadbgimage","3820230-loadscreen.jpg")
putParam("loadbarimage","16466-loadbar.jpg")


// Tag parameters
width=538;
height=490;
name="chamonix";
code="WireFusion_Player.class";
codebase=".";

// ********* NO NEED TO EDIT AFTER HERE *********
function printParameters() {
for (var i=0; i < paramArray.length; i=i+2) {
document.write('<param name="' + paramArray[i] + '" value="' + paramArray[i+1] + '">');
}
}

useAppletTag = true;
ie5windows=((document.all) && (document.getElementById) && (navigator.platform=='Win32') && (navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf("opera")==-1));
if (ie5windows) {
document.write("<div style=position:absolute>&nbsp;</div>");
document.body.addBehavior("#default#clientCaps");
useAppletTag = (document.body.isComponentInstalled("{08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608500}", "componentid")) ;
}

if (useAppletTag) {
if (!navigator.javaEnabled())
alert("This page requires Java to be enabled");

document.write('<applet width="'+width+'" height="'+height+'" name="'+name+'" code="'+code+'" codebase="'+codebase+'" mayscript>');
} else {
document.write('<object ');
document.write('classid = "clsid:8AD9C840-044E-11D1-B3E9-00805F499D93" ');
document.write('codebase = "http://java.sun.com/update/1.5.0/jinstall-1_5-windows-i586.cab#Version=1,5,0,0" ');
document.write('width = "'+width+'" height = "'+height+'" name = "'+name+'" >');

putParam("code", code);
putParam("codebase", codebase);
putParam("name", name);
putParam("mayscript", "true");
putParam("type", "application/x-java-applet;version=1.4");
putParam("scriptable", "false");
}

printParameters();

if (useAppletTag) {
document.write('You need Java(tm) to view this presentation. <a href="http://www.java.com">Download Java</a></applet> ');
} else {
document.write('</object>');
}


nebude treba tento subor nahrat na moj server a pridat knemu aj tieto subory a prepisat cestu v tomto subore?

// ********* SPECIFY YOUR PARAMETERS HERE *********
// Presentation parameters
putParam("info","Created with WireFusion - http://www.demicron.com/wirefusion");
putParam("archive","chamonix/loadgfx.jar,wf-player/startup6.jar,wf-player/core6.jar,wf-player/3D_Scene-4.0.jar,chamonix/classes.jar");
putParam("license","Registered version");
putParam("version","4.1.18");
putParam("resourcefolder","chamonix/");
putParam("preloadfile","preload.jar");
putParam("regid","444-21");
putParam("loadbgimage","3820230-loadscreen.jpg")
putParam("loadbarimage","16466-loadbar.jpg")


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vytiahnutie 3D mapy

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 03.12.2008 9:14 | vytiahnutie 3D mapy

upravil som to takto ale aj tak to nejde...(upraveny subor mam nahraty na svojom serveri a je nemu aj zadana cesta..):

Kód:
// ********* SPECIFY YOUR PARAMETERS HERE *********
// Presentation parameters
putParam("info","Created with WireFusion - http://www.demicron.com/wirefusion");
putParam("archive","http://www.weather.com/activities/recreation/ski/3dmaps/chamonix/loadgfx.jar,
                    http://www.weather.com/activities/recreation/ski/3dmaps/wf-player/startup6.jar,
                    http://www.weather.com/activities/recreation/ski/3dmaps/wf-player/core6.jar,
                    http://www.weather.com/activities/recreation/ski/3dmaps/wf-player/3D_Scene-4.0.jar,
                    http://www.weather.com/activities/recreation/ski/3dmaps/chamonix/classes.jar");
putParam("license","Registered version");
putParam("version","4.1.18");
putParam("resourcefolder","chamonix/");
putParam("preloadfile","preload.jar");
putParam("regid","444-21");
putParam("loadbgimage","3820230-loadscreen.jpg")
putParam("loadbarimage","16466-loadbar.jpg")


ale pritom jednotlive subori podla tej adresy normalne stiahnem ked zadam tu adresu...:(


 [ Príspevkov: 9 ] 


vytiahnutie 3D mapy



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytiahnutie kodu google mapy

v HTML, XHTML, XML, CSS

0

266

29.05.2011 13:09

capricorn7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytiahnutie retazcov

v PHP, ASP

6

277

29.09.2011 1:08

roach189

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytiahnutie hovoreného slova

v Audio programy

1

184

02.10.2012 12:18

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytiahnutie správnej hodnoty array

v PHP, ASP

1

342

18.07.2009 14:09

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytiahnutie usb z pc

v Operačné systémy Unix a Linux

4

290

07.08.2011 14:45

derdis

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Externe HDD - bezpečné vytiahnutie

v Ostatné zariadenia

6

200

01.03.2017 21:44

4040

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytiahnutie premennej cez GET

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

696

01.12.2009 14:51

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytiahnutie udajov na dialku

v Sieťové a internetové programy

11

237

17.02.2012 16:20

KoskO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytiahnutie dat z HDD

v Pevné disky a radiče

6

857

30.07.2007 21:23

maugggly

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytiahnutie informacii z webu

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

313

30.11.2009 18:47

pepco2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytiahnutie dat z excel-u

v Delphi, Visual Basic

1

757

17.12.2007 13:14

sento

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytiahnutie PHP kódu z HTML

v PHP, ASP

3

137

07.08.2016 12:09

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytiahnutie zo suboru urcite data

v PHP, ASP

4

447

30.08.2007 14:23

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

BP za vytiahnutie starej temy

v Správy pre vedenie fóra

4

812

09.07.2008 22:14

Mastros

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mapy

v Grafické programy

1

575

20.10.2009 9:24

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

program na vytiahnutie titulkov z avi

v Video programy

3

380

01.02.2012 19:31

M!ro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF