Vyťažené HDDHojte mam nahodeny novy system na novej zostave a uz mam problem s vytazenim diskov ... Hodil som Win 10 pro nainstaloval ovladace .... po nainstalovani bitorentu nastal problem ... ked dam stahovat torenty tak spravca uloh mi vykon ukazuje HDD na 100 percent ... To iste mi robi aj pri division . Spustim hru a zapina mi ju 8 min kym sa dostanem do hry .. samozrejme pocas zapinania je disk na 100 percent .. ( ked sa hra nacita bezi bez problemov aj ked disk toci stale na 100) po stlaceni ALT f4 mi hru vypina 3 min so seknutym obrazom ... ked sa to konecne vypne tak vykon hdd klesne na normal ... To iste mi robi aj na ssd Oba disky mam uplne nove jedna sa o crucial ssd 1 TB a seagate 4 tb ..... uprimne som zufaly .. Ryzen 3600x X570 carbon wifi gtx 1080 ti uz neviem co s tym robit .. rozmyslal som odznova cely system ale co to vyriesi ... Asi ked je problém po nainštalovaní bittorentu, tak ho dám z PC preč Čo tak pozrieť, ČO tie disky vyťažuje...Môže antivírus, defragmentácia (aj Cryptovírus...) Asi ked je problém po nainštalovaní bittorentu, tak ho dám z PC prečtak nakoniec to boli asi vadne sata porty na doske vymenil som ich a uz to ide Ako si vymenil SATA porty, ak sa smiem spytat? Asi som sa zle vyjadril Vytiahol som sata kable z dosky a dal ich do druhych portov ... kamarat mi poradil ze vraj je moznost ze citujem ho o bude tým spojom že si to m2 delí so sata kde si to mal akurát zapojené mal som to v sataportoch 5-6 tak neviem co je na tom pravdy boli na spodku dosky teraz su z boku a ide vsetko ako po masle ... Jasan - niekedy je dobre prečítať návod ku matičnej doske tome ja som prvy krat v zivote skladal pc a bol som rad ze po 3 hodinach som ho dokazal zapnut ale ano mas pravdu no toto bola posledna vec co by ma napadla ze nejake 2 sata porty na doske spolupracuju s M2 system diskom a dojebu mi cele pc ci sposobia prebdene noci Nie si sám, kto si vyrobil nejednu blbinu Ja už to mám ako šport (hry) - pokakať Windows a potom riešiť ...vlastnú blbosť... Neviem ci sa chcem dopracovat az na taku uroven ako si ty ja som rad ze vsetko ide a uz do toho neripem Inak pozeramn do manualu a nijak raz neviem najst nejaky suvis s tym ze tie 2 spodne satace pod grafikou nemam pouzivat a mam pouzit len tie 4 co zu z boku dosky .... pod cim to tam najdem pripadne ako ? ( celkom ma to zaujima do buducna prestudovat si kde je chyba ) nevies mi s tym nejako pomoct najst to ? X570 carbon wifi pro Neviem.Ja mám na doske nálepku v znení - SATA2 port5 will is disabled when mSATA port is used.A nemám potrebu rozumieť všetkému v celom svete - proste to akceptujem Vidis to a ja nalepku nemam co je skoda pre takych ako som ja ...
Vyťažené HDD |