[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vyselektovanie počtu príspevkov na phpbb3 fóre

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...

Da sa nejako vyselektovat resp. zistit pocet prispevkov vsetkych alebo jednotlivych uzivatelov phpbb3 fora za konkretne obdobie? Napr.: od 1.10.2013 do 20.10.2013 a zoradit ich podla poctu od najviac po najmenej prispevkov za toto obdobie?


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vyselektovanie počtu príspevkov na phpbb3 fóre

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

A potrebujes to nejak graficky alebo ti to staci jednorazovo? Slo by proste napisat jednoduchy select.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vyselektovanie počtu príspevkov na phpbb3 fóre

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 19.10.2013 20:36 | Vyselektovanie počtu príspevkov na phpbb3 fóre

staci jednoducho ide mi len o data, pripravujem sutaz na svojom fore o najvecsi pocet prispevkov od uzivatela/ov za dane obdobie... pre vyhodnotenie sutaze...


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vyselektovanie počtu príspevkov na phpbb3 fóre

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

No, a problem je...? Ved je to zakladne SQL nad dost intuitivnym DB schematom.
Kód:
select u.username, count(*) from phpbb_users u, phpbb_posts p where u.user_id = p.poster_id and p.post_time between 1380578400 and 1382306399 group by u.username order by count(*) desc;

V phpBB sa casy ukladaju ako Unix timestamp.


 [ Príspevkov: 4 ] 


Vyselektovanie počtu príspevkov na phpbb3 fóre



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

resynchronizacia poctu prispevkov

v Ostatné

0

650

16.08.2007 10:34

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nastavenie poctu riadkov a poctu znakov vo Word 2007

v Ostatné programy

0

1864

26.07.2009 17:57

fista1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

podla poctu vytvorit

v PHP, ASP

9

295

25.11.2008 16:34

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mazanie prispevkov

v Správy pre vedenie fóra

17

1954

21.02.2008 14:56

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmenšovanie prispevkov

v Správy pre vedenie fóra

6

749

21.01.2010 19:26

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocet prispevkov

v Správy pre vedenie fóra

1

752

31.01.2008 15:56

Peterson

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie príspevkov

v Správy pre vedenie fóra

8

996

04.11.2008 15:42

tommy1104

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaratavanie prispevkov

v Redakčné systémy

2

355

27.07.2007 19:00

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie prispevkov

v Správy pre vedenie fóra

10

1001

01.12.2008 22:38

tlacitko Enter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Označenie príspevkov

v Redakčné systémy

5

997

15.09.2005 17:07

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie počtu v array

v PHP, ASP

3

313

27.04.2009 14:23

johny694

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmenšovanie počtu premapovaných sektorov

v Pevné disky a radiče

2

407

18.10.2013 20:14

hanesovic

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis poctu z MySQL

v PHP, ASP

11

297

30.01.2009 12:39

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie poctu id-ciek

v PHP, ASP

5

379

29.09.2008 17:19

Roko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie min. poctu suborov

v PHP, ASP

4

316

29.03.2009 15:45

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vztahy na fore

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Krčma

56

3133

25.12.2008 2:01

f4r0



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF