ked gtx 1060 tak radšej 6gb ediciu ...
toto je momentalne top deal (pokial sa teda bavime o novej karte a nie o "second hand") :
http://datacomp.sk/inno3d-gtx-1060-6gb-x2_d337331.html (ale do tej zostavy je to zbytočne "luxusne" riešenie lebo všetko sa ti to predraži)
z i3 na i7 6700 sa upgradovať (teoreticky) oplati ale všetko zaleži na cene za aku ju vieš zohnať a za aku vieš predať svoju terajšiu i3
asi by som skor pouvažoval takym smerom (ak teda nie novu mašinu zatial) , že tu i3 tam aj nechať a kupiť bazarovu gtx 970 a terajšiu 950-tku predať
to by bola pre teba najlacnejšia cesta ako zvyšiť herny vykon a o rok alebo tak poskladať novu mašinu
taky upgrade by ťa vyšiel do 100e cca ... samozrejme , ano , i3 by bola pre gtx 970 brzda ale zas nič tragicke a vykonovo by si si oproti 950-tke podstatne polepšil ...
mal by ju potiahnuť aj ten tvoj zdroj sice ma "iba" 350w ale je to aspoň seasonic a tvoj procak nežerie prakticky nič ...
svojho času som prevadzkoval 4 jadroveho phenoma + amd 6850 na seasonicu g360 (vyše roka plus druhy majitel , ktoremu som to predal na tom fičal dalšie dva roky)