[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vypis z databazy podla veku

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.04.18
Príspevky: 926
Témy: 261 | 261
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 21.10.2007 23:44 | vypis z databazy podla veku

Ako by som mal vypisat z databazy vsetky inzeraty, v ktorych figuruje vek mensi alebo rovny ako zadany udaj? Napr. uzivatel da hladat v zoznamke ludi s vekom do 30 rokov /vratane/.
Kód:
Vek do: <input name="vek" class="textinput">
Potom mam pre vypis z databazy taketo nieco:
Kód:
$vysledok=mysql_query("SELECT * FROM clanky WHERE  vek<= like '%".$vek."%' ");
. Keby sa hladal konkretny vek napr.30 rokov, zapisalo by sa len WHERE vek like '%".$vek."%' . Ale kedze hladame vsetkych s vekom do 30 r. /vratane/ musim tam niekde pouzit <= . Len neviem ako a kde - ci to v tej forme ako som napisal vyssie moze byt?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vypis z databazy podla veku

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 22.10.2007 0:15 | vypis z databazy podla veku

vyhoď z toho to like a podobne. to slúži na hľadanie a podobne...
Kód:
$vysledok=mysql_query("SELECT * FROM clanky WHERE  vek <= '$vek'");


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vypis z databazy podla veku

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.04.18
Príspevky: 926
Témy: 261 | 261
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 22.10.2007 0:53 | vypis z databazy podla veku

aha, sakra ... vyborne, uz to bezi ...

dakujem!


 [ Príspevkov: 3 ] 


vypis z databazy podla veku



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis z databazy podla kriteria

v Databázy

5

675

15.07.2008 20:44

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Android - výpis z databázy

v Android, iOS, Windows Phone (Mobile)

2

258

25.04.2015 16:53

LukasB

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnanie databázy + výpis zmien

v Databázy

0

593

07.06.2009 16:03

Nexus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis viacero veci z databazy...

v PHP, ASP

2

273

27.11.2008 21:21

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis z databazy do riadku

v PHP, ASP

2

188

12.02.2014 15:51

benqo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis z databázy do array

v PHP, ASP

3

342

13.04.2009 11:35

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis obsahu z databazy - pole text

v Databázy

5

870

11.10.2009 15:12

kudzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis podľa stĺpca z MySQL

v PHP, ASP

6

210

04.11.2012 21:14

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis obsahu adresara podla regularneho vyrazu

v PHP, ASP

0

125

23.11.2012 17:52

quark

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pripojenie a vypis dat z access databazy (ASP)

v PHP, ASP

0

402

30.06.2010 12:17

laceky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyber z databazy podla datumu

v Databázy

7

692

11.03.2010 21:38

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis textu podla vybranej polozky v selecte

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

281

06.02.2010 22:41

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis dat z databazy pomocou php - nevypise mi prvy riadok

v PHP, ASP

16

1478

27.08.2011 22:48

xanderhell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis dát z databázy z posledných 7 dní

v Databázy

3

97

25.02.2018 1:22

martinius96

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Steam - nastavenie veku

v Ostatné programy

0

173

27.05.2013 17:11

ofun

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

porovnanie veku v dtb

v Databázy

0

121

26.09.2014 14:18

neopagan



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF