[ Príspevkov: 30 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
NapísalOffline : 29.11.2008 8:34 | Výpis údajov z mysql tabuľky

takže nejak takto vypisujem udaje z tabulky
Citácia:
//spracovavanie vysledkov
while($fotoalbum_picture = $res->fetch_assoc()) {

echo $res->fotoalbum_picture.'
<center>
<table style="border: 1px solid #262626;">
<tr>
<td style="border: 1px solid #262626;">
&nbsp;Názov: <b>' .$fotoalbum_picture['foto_name']. '</b>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<a href="' .$fotoalbum_picture['foto_url']. '" target="_blank"><img src="includes/obrazek.php?img='.$domain.$fotoalbum_picture['foto_url']. '&sirka=550" border="0"></a>
</td>
</tr>
</table>
</center>
';
}


a problém mam s tým že ja chcem aby 2 takéto tabulky boli vedla seba a nie automaticky pod sebou.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 29.11.2008 9:13 | Výpis údajov z mysql tabuľky

no takze tu ide o html/css a nie php! nazaciatok by som nedal centrovanie na strad ale napr left a right ak su dostatocne "male" sa ti hodia sami abo to potom uz dorovnat pomocou css ale este ma napadlo nerobit dve tabulky ale iba jednu kde by boli dve bunky v jednom riadku to by bolo asi este lepsie ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 29.11.2008 9:34 | Výpis údajov z mysql tabuľky

dadmtb píše:
este ma napadlo nerobit dve tabulky ale iba jednu kde by boli dve bunky v jednom riadku to by bolo asi este lepsie ;)



no ako si to myslel?

bo to odstranenie center nepomohlo


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 02.01.08
Prihlásený: 06.12.17
Príspevky: 140
Témy: 15 | 15
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 29.11.2008 9:51 | Výpis údajov z mysql tabuľky

Tie tvoje dve tabulky obalis do tabulky nadradenej:
Kód:
<table>
<tr>
    <td>
        Kod prvej tabulky
    </td>
    <td>
        Kod druhej tabulky
    </td>
</table>


alebo pomocou CSS...
do otvaracich znaciek tabuliek das styly float:left a float:right
Kód:
<table style="float:left;">
    Kod prvej tabulky
</table>
<table style="float:right;">
    Kod druhej tabulky
</table>

Myslim, ze by to malo aj takto fungovat... ale neskusal som to s tabulkami


_________________
NB: MacBook Pro 13,3 (A1707), MacBook Pro 8,1 (A1278), Toshiba Portege M800-107

PC:
Zdroj: Corsair HX 520W | CPU: Core i5-8400 + Noctua NH-C12P | MB: Asus Z370-I Gaming | RAM: 2x 8GB DDR4 G.SKILL TridentZ RGB | HDD: A-DATA SU800 128GB | CASE: Fractal Design Define Nano S
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 29.11.2008 10:03 | Výpis údajov z mysql tabuľky

nj takto som to myslel aj ja
Kód:
<table>
<tr>
    <td>
        Kod prvej tabulky
    </td>
    <td>
        Kod druhej tabulky
    </td>
</table>

;) to bude fungovat ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 29.11.2008 10:03 | Výpis údajov z mysql tabuľky

ok ale mne ide o to že obsah tabuliek mi generuje db a ako sprvim to Kod prvej tabulky a Kod druhej tabulky ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 29.11.2008 10:09 | Výpis údajov z mysql tabuľky

neako nechapem sak ty uz tu nieco vypisujes nie?
Kód:
.$fotoalbum_picture['foto_name'].

:? abo co chces akoze ty nevies ako vybrat udaje z DB a potom ich vypisat abo co?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 29.11.2008 10:11 | Výpis údajov z mysql tabuľky

už som asi pochopil ja som tam nedaval float ale align


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 29.11.2008 11:56 | Výpis údajov z mysql tabuľky

teraz to mam takto ale mam potom problém so zobrazovaním
Výpis údajov z mysql tabuľky


<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='99%'><tr><td'>
<table>
<tr>
<td>
nejaký ten obsah
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
teda inač povedané pokiaľ majú rovnakú šírku tak je to v pohode


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 29.11.2008 12:50 | Výpis údajov z mysql tabuľky

takze na zaciatok co tam robi ten apostrov v tom poslednom td ??
Kód:
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='99%'><tr><td'>

a poprve by som dal pevnu sirku tabulky a potom napr by som to robil po riadkoch cize v jednom riadku by boli tri obrazky a potom zase dalsi a dalsi a problem by bol vyrieseny ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 29.11.2008 13:25 | Výpis údajov z mysql tabuľky

no jo ale ako ich tam dať ?

a to ' tam bolo asi preto lebo som tam mal style... :D


a ako to spravím keď to načítam z db teda ako aby tam boli tie 3?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 29.11.2008 13:56 | Výpis údajov z mysql tabuľky

mno ved spravis normalne tabulku
Kód:
<table>

$query=mysql_query("SELECT * FROM obrazky");
while ($vypis=mysql_fetch_array($query)){
<tr>
<td>Prvy obr.</td>
<td>Druhy</td>
<td>Treti</td>
</tr>
}

</table>

neako takto


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 29.11.2008 14:16 | Výpis údajov z mysql tabuľky

ok ale ako sravim aby sa mi to dedlilo po tých 3 obrázkoch bo ja vypisujem 9 na jednu stranku


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 29.11.2008 15:01 | Výpis údajov z mysql tabuľky

hmmmmm
Kód:
$vypis["obr"]

teraz neviem presne co ti spravi toto ci to da postupne po jednom abo do vsetkych troch ten isty abo spravit na kazdy obr zvlast cyklus a spravit to takto a bude ti to davat furt new obrazok abo to spravit neako s indexami obrazkov ale neviem presne ako to spravit nieco typu [1] , 2obr [2] to nech ti niekt s tym helfne :?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.11.2008 18:37 | Výpis údajov z mysql tabuľky

keby si to nemal cez tabulky, bolo by to omnoho jednoduchsie...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 30.11.2008 19:29 | Výpis údajov z mysql tabuľky

no ok tak to nemusí byť cez tie tabulky len aby sa mi tam zobrazila fotka, nazov, komentare


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.11.2008 20:44 | Výpis údajov z mysql tabuľky

PRINCIP:
Kód:
<style>
.item { width:170px; float:left; margin:5px; }
.item .img { width:170px; height:120px; background:gray; margin-bottom:5px; }
.item table, .item table td {  border-style:solid; }
.item table { width:100%; border-collapse:collapse; border-width: 0 0 1px 1px; }
.item table td { padding:1px; border-width:1px 1px 0 0; }
.cleaner { clear:both; }
</style>

<?php
for($i=1; $i<=7; $i++) {
   echo '<div class="item">';
   echo '<div class="img"></div>';
   echo '<table>';
   echo '<tr><td>Nazov:</td></tr>';
   echo '<tr><td>Pridane:</td></tr>';
   echo '<tr><td>Pridal:</td></tr>';
   echo '<tr><td>Komentare:</td></tr>';
   echo '</table>';
   echo '</div>';
   
   if($i%3==0) {
      echo '<br class="cleaner" />';
   }
}
?>

Toto ti zabezpeci, ze na riadku budu max 3 polozky:
Kód:
if($i%3==0) {
      echo '<br class="cleaner" />';
   }


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 04.12.2008 14:58 | Výpis údajov z mysql tabuľky

Lenže teraz sa mi z jedného obrázka zobrazuje 7 ks

teda 7 krát jeden obrázok


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 04.12.2008 15:06 | Výpis údajov z mysql tabuľky

toto bol len princip, ty musis samozrejme pouzit kus tvojho povodneho kodu, teda najlepsie namiesto for cyklu pouzit while a dosadit tam spravne premenne...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 04.12.2008 15:10 | Výpis údajov z mysql tabuľky

a to ako mam spraviť?

to while používam

Kód:
while($fotoalbum_picture = $res->fetch_assoc()) {


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 04.12.2008 15:32 | Výpis údajov z mysql tabuľky

Napr.:
Kód:
$i = 0;
while($fotoalbum_picture = $res->fetch_assoc()) {
   echo '<div class="item">';
   echo '<div class="img"></div>';
   echo '<table>';
   echo '<tr><td>Nazov: '.$fotoalbum_picture['foto_name'].'</td></tr>';
   echo '<tr><td>Pridane:</td></tr>';
   echo '<tr><td>Pridal:</td></tr>';
   echo '<tr><td>Komentare:</td></tr>';
   echo '</table>';
   echo '</div>';
   
   if(++$i%3==0) {
      echo '<br class="cleaner" />';
   }
}


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 04.12.2008 16:18 | Výpis údajov z mysql tabuľky

ďakujem to je super

ale mam ešte jeden problém

Výpis údajov z mysql tabuľky

žiadne valign nefunguje tak neviem...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 04.12.2008 16:22 | Výpis údajov z mysql tabuľky

co chces tu tabulku posunut tak to cez css nastyluj myslim ze aj pri tabulkach funguje left ab skus margin ;)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 04.12.2008 16:22 | Výpis údajov z mysql tabuľky

vsetko si nastavis cez css, zalezi od toho, co chces docielit...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 04.12.2008 16:47 | Výpis údajov z mysql tabuľky

no chcem aby ten obrázok bol v strede toho divu img

teda align a valign aby bol proste centrovavý a ja by som tam hodil nejaký background image


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 04.12.2008 18:07 | Výpis údajov z mysql tabuľky

vertical-align: middle ?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 04.12.2008 19:33 | Výpis údajov z mysql tabuľky

>miso250593: toto bude mozno trosku problematicke, kedze nemas rovnake rozmery obrazkov...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.08
Prihlásený: 15.05.15
Príspevky: 884
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 04.12.2008 20:25 | Výpis údajov z mysql tabuľky

Mohol by si vyskusat nastavit tomu obrazku margin: auto 0; teda horny a dolny margin sa automaticky dopocita, aspon by to tak fungovat malo, nie som si celkom isty...


_________________
Empty your memory, with a free()… like a pointer!
If you cast a pointer to an integer,
it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct…
The pointer can crash…, and can overflow…
Be a pointer my friend…
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 05.12.2008 7:33 | Výpis údajov z mysql tabuľky

no tak ako to mám spraviť?

bo to margin: auto 0 ani vertical-align: middle nejde


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis údajov z mysql tabuľky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 05.12.2008 9:44 | Výpis údajov z mysql tabuľky

dalo by sa to spravit pomocou display:table-cell a zarovnania na stred, ale v ie to nefunguje normalne, dalsia moznost je absolutne pozicovanie, ale tam sa musia nastavit presne rozmery, co u tvojich obrazkoch asi nebude mozne...

ale toto je uz problem html, nie php, takze to tu uz neries, zaloz si napr. novu temu v html sekcii, lebo je to celkom zaujimavy problem - ako zarovnat obrazok na stred divu, ked nevies presne rozmery (respektive, rozmery jednotlivych obrazkov su variabilne)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 30 ] 


Výpis údajov z mysql tabuľky



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis s mysql tabulky na stranku

v PHP, ASP

5

539

11.01.2009 15:16

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis vsetkych zaskrtnutych udajov

v PHP, ASP

2

266

24.03.2010 17:13

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis udajov z db

v PHP, ASP

3

298

31.03.2009 18:34

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis udajov do pola

v JavaScript, VBScript, Ajax

12

430

27.07.2010 17:50

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

excel - import údajov z tabulky na webe

v Ostatné programy

1

108

24.07.2014 13:40

jozko007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySQL vypis

v Databázy

1

100

07.01.2014 15:34

kudzo3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql - dve tabulky

v Databázy

6

576

15.01.2009 9:07

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mazanie mysql tabulky

v PHP, ASP

7

533

05.12.2007 10:13

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MYSQL vypis podmienky

v Databázy

6

582

07.09.2010 20:15

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis z mysql

v PHP, ASP

13

934

09.12.2009 19:40

M1rcO_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pole z mysql tabuľky

v PHP, ASP

4

330

23.02.2012 18:31

w3r0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis poctu z MySQL

v PHP, ASP

11

297

30.01.2009 12:39

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

data z mysql do tabulky

v PHP, ASP

4

308

30.10.2008 14:45

kurtica

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql: 2 tabulky - jeden select

v Databázy

16

335

09.11.2014 22:03

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Export udajov z MySql do Excelu

v Databázy

3

666

25.09.2008 15:06

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri odoslaní údajov do MySQL

v PHP, ASP

5

158

22.04.2014 16:59

Ďuri



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF