[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.12.08
Prihlásený: 10.06.09
Príspevky: 13
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 30.03.2009 20:31 | Vypis udajov z db

caute, prosím Vás ako by sa dalo zjednodušit vkladanie info o pesničke pomocou databázy? Lebo ručne vypisovanie je velmi zdlhave

Tym myslim nazov, velkost a atd

Kód:
   
         <center><h3>[color=blue]Boney M -  Daddy Cool[/color]</h3></center>
         <div id="breaking_news">
    <div id="breaking_news_header"><center>

  <center>     <table cellspacing="0" cellpadding="0" border="1">

 <tbody>

 
<TABLE BORDER="3" WIDTH="50%">
  <TR WIDTH="50%">
    <TH COLSPAN="2">INFO</TH>
  </TR>
    <TR>
       <TH>veľkosť  - 5,24  MB</TH>
      <TH>rok: 1993</TH>
     </TR>
    <TR>
      <TD WIDTH="25%">Type: MP3</TD>
      <TD WIDTH="25%">Dĺžka: 3:29</TD>
    </TR>
  </TABLE>
 
     <br><br>         
  <embed src="http://www.jeroenwijering.com/embed/mediaplayer.swf" width="320" height="20" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" flashvars="&file=http://www.clubmusic.e-blog.cz/Boney%20M%20-%20Daddy%20Cool.mp3&height=20&width=320" />
 
 <center>Stiahni</center>
          <center>   <br><br><a href="http://www.clubmusic.e-blog.cz/Boney%20M%20-%20Daddy%20Cool.mp3"><img src="images/download-icon.gif" width="65" height="40  target="_blank" border="0"alt="stiahni"></a></center>
       


Vopred dakujem

//upraveny nazov temy (stenley)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vypis udajov z db

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 31.03.2009 14:15 | Vypis udajov z db

vytvoris si db + tabulky, vlozis do nich potrebne informacie a pomocou php/asp (kedze si to dal do tejto kategorie) sa pripojis k db a vypises udaje podla toho, ako chces... tu na fore sa to riesi na kazdom "rohu", staci si to len vyhladat...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.12.08
Prihlásený: 10.06.09
Príspevky: 13
Témy: 4 | 4
Napísal autor témyOffline : 31.03.2009 18:19 | Vypis udajov z db

no viem ze si musim vytvorit db + tabulky, aj viem ze ako tie info mam vybrat,, ale nieviem ako mozem vybrat info z kazdej mp3jky samostatne :?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vypis udajov z db

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 31.03.2009 18:34 | Vypis udajov z db

Názov pesničky len tak nezistíš, iba ak podľa názvu súboru, veľkosť súboru pomocou funkcie http://sk.php.net/manual/en/function.filesize.php. Je pravda, že sa dajú zistiť širšie informácie z ID3 tágov, ale nato potrebuješ špeciálne knižnice, ktoré len tak niektorý hosting nebude poskytovať podľa mňa - viac info nájdeš tu: http://sk.php.net/manual/en/ref.id3.php


_________________
It easier to run away
 [ Príspevkov: 4 ] 


Vypis udajov z db



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis vsetkych zaskrtnutych udajov

v PHP, ASP

2

268

24.03.2010 17:13

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis udajov do pola

v JavaScript, VBScript, Ajax

12

444

27.07.2010 17:50

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis údajov z mysql tabuľky

v PHP, ASP

29

1203

05.12.2008 9:44

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

porovnavanie udajov a editacia udajov

v PHP, ASP

10

302

07.03.2008 20:45

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vymazanie údajov

v Operačné systémy Microsoft

2

73

27.03.2013 20:11

tairikuokami

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prenos údajov

v Smartfóny a tablety

8

140

19.10.2014 15:38

dank9o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spracovanie udajov

v PHP, ASP

9

876

07.07.2006 20:20

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Posuvanie udajov

v Databázy

2

194

01.10.2011 18:19

gamelaster

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odoslanie údajov

v PHP, ASP

1

293

18.04.2008 16:56

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ziskavanie udajov

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

288

27.05.2010 9:33

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis

v PHP, ASP

13

661

26.06.2008 10:53

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular - odosilanie udajov

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

234

15.09.2010 16:27

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gmail overenie udajov

v Bezpečnosť a firewally

2

940

21.05.2011 9:51

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zamedzenie spustenia udajov

v Bezpečnosť a firewally

0

784

22.07.2008 6:49

robbie

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Možná strata údajov ?

v Pevné disky a radiče

6

447

14.08.2009 18:03

Rýľan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pamätanie prihlasovacích údajov.

v Ostatné programy

2

66

18.12.2013 16:20

zelovocar



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF