[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.01.08
Prihlásený: 26.10.13
Príspevky: 115
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Snina
NapísalOffline : 11.01.2009 12:53 | vypis s mysql tabulky na stranku

zdravím, mam v databeze ulozene nejake veci a chcem ich vypisat na strank, len neviem ako.pozrel som vela navodou a nepochopil som , tak ak by mi to niekto vysvetlil ako to funguje, a ako data s tabulky dostat do premennej....
Nejde o to aby som skopcil kus kodu ale aby som sa to naucil aj...dakujem vopred


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vypis s mysql tabulky na stranku

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 11.01.2009 13:13 | vypis s mysql tabulky na stranku

Pozri si prvú tému v tejto sekcií tam nájdeš všetko čo potrebuješ ;) Keď niečo nebudeš vedieť tak sa spýtaj konkrétne čomu nerozumieš a čo ti nejde(napíš aj chyby a časti kódov)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 11.01.2009 13:16 | vypis s mysql tabulky na stranku

na to sa pouziva prikaz
Kód:
$query=mysql_query("SELECT * FROM tabulka");
while ($vypis=mysql_fetch_array($query)){
 echo '$vypis["bunka"]';
 }


tam kde mas bunku si mozes doplnit hoc co teda barz aku buntu z tvojej tabulky teda "tabulka" ;) inak uz sa to tu stokrat riesilo ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.01.08
Prihlásený: 26.10.13
Príspevky: 115
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Snina
Napísal autor témyOffline : 11.01.2009 14:31 | vypis s mysql tabulky na stranku

Kód:
$query=mysql_query("SELECT klan FROM liga_cs");
while ($vypis=mysql_fetch_array($query)){
 echo '$vypis["klan"]';
 }



kde je chyba? stale my vypise bud array alebo $vypis["klan"].

Za klan mam dosadit stlpec ktory chcem citat?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
vypis s mysql tabulky na stranku

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.01.2009 14:41 | vypis s mysql tabulky na stranku

Kód:
echo $vypis["klan"];


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 11.01.2009 15:16 | vypis s mysql tabulky na stranku

Adaminho jj sorry zabudol som odstranit uvodzovky bo tam bol este normal text :D


 [ Príspevkov: 6 ] 


vypis s mysql tabulky na stranku



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis údajov z mysql tabuľky

v PHP, ASP

29

1203

05.12.2008 9:44

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySQL vypis

v Databázy

1

101

07.01.2014 15:34

kudzo3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mazanie mysql tabulky

v PHP, ASP

7

533

05.12.2007 10:13

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql - dve tabulky

v Databázy

6

576

15.01.2009 9:07

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MYSQL vypis podmienky

v Databázy

6

582

07.09.2010 20:15

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis z mysql

v PHP, ASP

13

934

09.12.2009 19:40

M1rcO_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pole z mysql tabuľky

v PHP, ASP

4

330

23.02.2012 18:31

w3r0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis poctu z MySQL

v PHP, ASP

11

297

30.01.2009 12:39

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql: 2 tabulky - jeden select

v Databázy

16

335

09.11.2014 22:03

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

data z mysql do tabulky

v PHP, ASP

4

309

30.10.2008 14:45

kurtica

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis hlavicky mysql v php

v PHP, ASP

2

185

25.04.2010 9:11

Bauglir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis podľa stĺpca z MySQL

v PHP, ASP

6

196

04.11.2012 21:14

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

2x vyber z jednej tabulky(MySQL)

v Databázy

10

390

29.12.2009 19:28

VireL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tabulky v mysql pre viac uzivatelov

v Databázy

2

168

04.07.2014 14:12

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MYSQL: obsah tabulky sa mi nezobrazi spravne

v Databázy

4

373

27.02.2010 15:36

locksmith

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis mysql DB - nevidim v skripte chybu

v PHP, ASP

3

370

02.12.2007 23:17

miro277



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF