Vypínanie obrazu GK Asus AMD HD 7790 OC 2GBZdravím, potreboval by som poradiť, moja zostava MB - Gigabyte H61MA D3V Procesor - Pentium G2020 GK - Asus AMD Radeon HD 7790 OC 2GB RAM - 4gb kingston hyperX Zdroj - Evolveo 550W HDD - Seaget 250gb Takže moj problém, zapnem PC a po nejakom čase vypne obraz, NO-SIGNAL, všetko ďalej ide, počujem zvuk napríklad v hre ako prebieha plynule ďalej, ale obraz sa stratí, GK bola reklamovaná ale asus ju poslal speť s tým že na nej vykonal 2 dnový test kedy bežala 48 hodín a nič sa nedialo takže mi ju poslali s tým že je plne funkčná. Robí mi to aj v tedy keď ani nemusím mať zapnutú hru, proste hocikedy. Odpoj tu asusku a nabehni na integrovanu v cpu, bohuzial hrat sa nebudes moc hrat ale takto otestujes a vylucis hw problem Na integrovanej GK, mi to šlape normálne, dokonca aj na mojej druhej GK to šlape v pohode, len na tejto asuske to robí, a ako som písal bola reklamovaná a poslali mi ju naspať s tým že je funkčná ako má. No mne sa moc funkčná nezdá, neviem už v čom by mohla byť chyba :/ Potom jedine vyskusat v inom pc aby sa vylucila uplne chyba u teba, ak by to robilo aj na druhom pc treba v asus servise narobit bordel Vyskúšaj ju v inom pc...A keď nepôjde pošli im ju tam znova a napíš im nejaké pekné slová k tomu. To isté sa mi stalo s mojimi reproduktormi,začali všelijako pískať a šumieť. Tak som ich poslal do servisu a po nejakých 20 dnoch mi volali že im sa závada neprejavila a že mi ich pošlú naspäť. Tak som im povedal pár pekných slov a zrazu zistili že sú nefunkčné a poslali mi nové Okej, zajtra ju vyskúšam v inom PC a ak nepojde pošlem ju tam znova a snáď už tu chybu uvidia aj oni ...
Vypínanie obrazu GK Asus AMD HD 7790 OC 2GB |