Nazdar, mam taky problem s Notebookom, tvary sa ze sa vypne ako pri prehriati (dlhorocne skusenosti) ale teraz sa vypne najprv obraz potom akoby zamrzol a zacina sa pomaly zahrievat, a nevypne sa, chladic pomaly nestiha chladit, a po podrobnom rozobrati a preskumani to bud robi procak abo grafika, su tesne vedla seba. Ked som z pc vybral procak tak sa nezahrieval skoro vobec ale to asi preto ze bez procaku mi neukaze nic.
Mohla mi podla vas odist grafika ? . .. . este mohol odist ten system co chrani NB pred prehriatim len sa nejak zbugoval (teda maticna KO). nevim co mam robit, vcera som ho este parkrat zapol na 10 minut cca ale pomaly sa uz nechcel ani zapinat, pomahalo trochu chladenie z chladiacej podlozky, ale dnes som ho uz z 20 pokusov zapol len raz aj to na 10 sekund. vypol sa monitor a zacala sa ako keby cyklit grafika (citit trochu viac tepla zo strany grafiky ako procaku ale nwm).. . .
rozmyslal som aj nad virusom ale ked som vcera odpojil HDD robil to iste bez zmeny, jedine keby bol v biose abo nwm kde este moze byt.
(ramky tiez nejako hapruju ale tam zrejme problem nebude, NB je cely vycisteny do posledneho detailu, grafiky porcak napastovany)
konkretne Fujitsu Siemens AMILO Pa 3553, uz ma viac ako 3 roky
dik za nazory skusim cokolvek, staci aby som si spravil zalohu na skusky (zadania z matlabu)
_________________ "We are willing to suffer, to die for the things we care about. For love, for the right choices." |