výmena i5 3570K za i7-3770KMám dosku Asus P8Z77-V LK v ktorej je CPU 3570K čo som ja objavil tak najvýkonnejši cpu do tej dosky je asi i7 3770 K alebo sa mýlim ? Ak je to tak pomože to v rámci FPS nejak výraznejšie. GPU mam RTX 2070 Moc tým nezískaš, je to už staré... Akože s FPS ti to pomôže, ale nemyslím, že nejak dramaticky. k tej karte by som išiel už do niečoho novšieho Keby novšie tak musim vymeniť všetko tzn. Doska, CPU, Ram, zdroj to už je skoro nový PC. Aj ked to bola prvá myšlienka. hej, no... Buď to nechaj tak, alebo všetko nové. Ked mozes ber, len 4c uz je za zenitom. 4c + HT to trochu ozivi. Mam 7700k a zivi mi 1080ti este v pohode. je to bieda. mam teraz nachvilku haswell i7 a je to neskutocna brzda zalezi ake hry a s akou grafikou, samozrejme v takom bf5 to bude viditelnejsie.k teme, ako uz bolo spomenute https://www.pcforum.sk/vymena-i5-3570k-za-i7-3770k-vt207171.html#p1951280 Chlapi kde vidíte alebo akk viete že CPU brzdí grafickú kartu? Podla hry a podla toho kolko by ta karta mala davat fps a kolko da. Pripadne tak ze znizujes nastavenia, ale fps navyse to nepridava.Hej mam rtx 3070 cize overkill, ale fps mam ako s nejakou 1650, mozno 1660, skusal som len hunt showdown a csgo. to je ale nahoda ja tu pisem po dlhom čase pretože tiez potrebujem poradit tiez mam i 3570k a tu istú dosku a tiež som uvažoval že do toho kupim rychlejsi procesor lebo mam tam grafiku 1080 ti ale nakoniec som sa rozhodol že sa nato vykašlem kedže mi taha najnarocnejsiu hru ktoru mam Red Dead Redemption 2 od 30 dop 40 fps pri ultra detailoch na 4k osobne sa mi to tiez moc nezdá že by sa to vyplatilo ...
výmena i5 3570K za i7-3770K |