Stránka: 2 z 3
| [ Príspevkov: 69 ] | 1, 2, 3 |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 25.08.07 Prihlásený: 11.02.25 Príspevky: 17184 Témy: 110 | 110 Bydlisko: Košice |
Daron píše: Take rozpravky o autach po dedovi, ktory chodil s autom len do kostola a naspat su relativne bezne... Len sa zamysli nad tym, ze nejazdil v dazdi. Tak ked prsalo, isiel na bicykli? Poznam takych ludi co ked prsi nejdu autom a ked ich chyti dzad tak odstavia auto na krajnici kym neprestane prsat. Ludia su *ebnuti roznym sposobom a cokolvek ta napadne na to najdes cloveka.
_________________ PC: Asrock Fatal1ty E3V5 OC, Xeon E3 1230v5@4,1GHz + Scythe Ninja 4, Gainward phoenix GS gtx1070, 480GB SSD Kingston UV400 + 10TB storage, 16GB ddr4 kit Kingston@2400MHz, Super Flower 550W gold, NZXT S340, HP E272q QHD IPS, Razer Abyssus V2, FiiO E12 + Hifiman HE400i NB: HP Victus 16, Ryzen5 5600H, RTX3060, 16 GB ram, 1 TB ssd, FHD IPS 144Hz, Bang&Olufsen NB2: Dell Vostro 7570, i5-7300HQ, gtx 1060, 8 GB ram, 128 GB ssd+1 TB hdd, FHD IPS, W10Pro MT: Galaxy A52s 5G. CAR: Leon ST 2016 Cupra 265 manual, Arona 2019 1,0TSI 85kW |
|
|
Že niekto nejazdí na aute v snehu, alebo v zime, to chápem, ale aby niekto nejazdil v daždi? o tom som ešte nepočul.
|
|
Registrovaný: 19.12.08 Prihlásený: 13.02.25 Príspevky: 18780 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Slovenský G... |
potom načo to má auto? veď práveže v daždi idem autom aby som nestal na zastávke zmoknutý jak kok, ale zas je pravda že dôchodcovi málokedy treba niekde ísť, naše Polo Classic malo tiež za 11 rokov najazdených poctivých 70 000km a majiteľ (ocov známy) do neho vchádzal v garáži v papučiach a po každej jazde ho vysával...
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini |
|
|
Ako vie ze nemenil ziarovky a nedolieval vodu?
|
|
|
Tak mi to asi povedal... či myslíš, že vlastný dedo, ktorý mi daroval auto (keby predal, tak nepoviem) by mi klamal, že nemenil žiarovky, zvlášť keď ten kryt s náhradnými žiarovkami bol ešte prelepený originál skoda páskou? Ostrekovač som ho inak nevidel použiť ani raz... zaiste to použival iba v prachu. Ono viac je sklo brudné v daždi ako na slnku, lebo na slnku máš prach, ten vo väčšine prípadov odfukne počas jazdy, ale ak sa ti tam dostane bahno, musíš ostrekovať... no a keďže nejazdil v daždi, nemusel ostrekovať
|
|
|
Jaj aha, vlastny dedo. Tak potom to moze byt pravda, co ti porozpraval.
|
|
Registrovaný: 19.12.08 Prihlásený: 13.02.25 Príspevky: 18780 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Slovenský G... |
podľa mňa tam žiadnu vodu už roky nemá a zabudne ju tam doliať  sa stalo aj mne keď som ešte na Honde jazdil asi mesiac bez vody ale bolo to sakra utrpenie hlavne v noci... šak za 18 rokov sa mu tam aj vypariť musela
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini |
|
|
To vozidlo baví ako hodinky, sto razy lepšie ako naša fobia HTP1.2 kombi
|
|
Registrovaný: 05.03.08 Prihlásený: 04.12.14 Príspevky: 31 Témy: 10 | 10 |
Cirky píše: disky si na auto daj také aké máš v techničáku, zas tak na saláme to netreba mať, áno pokutu ti väčšinou nedajú ale pri dopravnej nehode budú nepekné opletačky s poisťovňou... pravda, na to som zabudol 
|
|
Registrovaný: 18.12.08 Prihlásený: 15.06.22 Príspevky: 18912 Témy: 479 | 479 Bydlisko: Považská By... |
Daron píše: Nahradit ziarovky LEDkami je imho OK, ale strkat ledky pod sedadla atd. mi pride smiesne. Celu temu som tu necital ale s tymto suhlasim. Pre mna je akakolvek uprava na felde nech stoji aj 1000 eur tuzing a maximalny hnus. To auto je relativne pekne take ako bolo vyrobene.
|
|
Registrovaný: 27.09.09 Príspevky: 9457 Témy: 218 | 218 Bydlisko: Bratislava |
mego, daj fotku... to môže dobre vyzerať taká zachovalá felda ako hovoríš 
Mám prehodenú hlavicu rýchlostnej páky a dnes idem kúpiť rádio, tak ho tam nahodim, dúfam, že to pôjde podľa želania Fotky pridám, len som akosi pozabudol na to Zatiaľ iba jedna, lebo som zaparkoval jak dilino a nemôžem spraviť fotku zpredu, ani zozadu  To aby ste si nemysleli, že klamem 
|
|
|
Zajtra by som mal ísť kúpiť stredový panel. Je tu však taký problém, že stredový panel nemám, ani som nemal. Mám však túto 400 stranovú knihu  , kde píšu, že sa to montuje šrubkami (naivne som si myslel, že sa to tam iba priloží a do seba nejako pozaklápa). Moja otázka teraz je, či môžem len tak na drzáka našrubovať šrubky do toho stredu (viď obrázková príloha), alebo či tým môžem niečo azda poškodiť? Teraz to vyzerá nejako takto  A chcel by som tam stredový panel takto  Ilustračné foto Ibaže ten panel sa šrubuje do toho sivého výstupku, na ktorom je páka aj ručná brzda. Môžem to tam tak na drzáka našrubovať, resp. vyvrtať dieru na šrubku a našrubovať? Neposerem dačo? Neprevrtam dačo?
|
|
Registrovaný: 25.04.12 Prihlásený: 09.03.23 Príspevky: 109 Témy: 11 | 11 Bydlisko: Lučenec |
Zdravím, nemusíš nič vŕtať, normálne vytoč hlavicu a vytiahni tú krytku (sivý stĺpik), potom ti tam bude trčať šrób na neho nasunieš stredový panel a prichytíš matkou, aspoň ja to takto mám na svojej felde.
|
|
|
No mám to kúpené  Večerom to pôjdem namontovať. Dal mi to také zasraté jak keby to vyváľal vo všetkých sračkách sveta (ale to už je iná kapitola). V hrubej felicia knihe čítam, že sa to má prišrubovať aj dole :O A čo myslíš pod pojmom sivý stĺpik?
|
|
Registrovaný: 18.06.07 Prihlásený: 10.03.23 Príspevky: 2940 Témy: 149 | 149 |
Vidím, že si sa vybral správnou cestou a to dorábanie OEM vecí do auta, tak ako to robim všade. Ja som napr teraz dorabal AUTOHOLD a na manuale je to super vec Ďalšia plánovaná dorábka je DYNAUDIO, material už mám, len počkať a úspešne zvládnuť štátnice a idem do toho 
|
|
|
Neviem čo je OEM, ani AUTOHOLD, ani DYNADUDIO (redpokladám, že niečo so zvukom)
|
|
Registrovaný: 25.04.12 Prihlásený: 09.03.23 Príspevky: 109 Témy: 11 | 11 Bydlisko: Lučenec |
Som to zle odpísal chcel som citovať "sivého výstupku" , zhodíš ho dole a ak to tak máš, tak to bude jednoduché, dáš tam sú spodnú časť toho panelu čo je vľavo spolu s tým na ručnú, dáš tam matku a máš, už len pripevníš tú vrchnú časť a máš.
|
|
Registrovaný: 18.12.08 Prihlásený: 15.06.22 Príspevky: 18912 Témy: 479 | 479 Bydlisko: Považská By... |
Mego píše: Neviem čo je OEM, ani AUTOHOLD, ani DYNADUDIO (redpokladám, že niečo so zvukom) Programujes/robis v IT a nevies co je OEM? V tomto pripade sa to da vylozit ako originalne veci co sa tam montovali vo vacsich vybavach. Autohold je zrejme asisten rozbehu v kopci a Dynaudio je hudba.
|
|
AUTOHOLD je trosku viac ako asistent rozbehu v kopci.
|
|
|
No nič, stále čakám ako blbec, kedy vyschne ten stredový panel... každopádne, neviem, či môžem iba tak na drzáka tam narvať šrubky do toho tunela, či ako sa to volá...
|
|
Atrix24 píše: AUTOHOLD je trosku viac ako asistent rozbehu v kopci. A co to este dokaze? Proste ta to drzi v kopci bez toho aby si mal zoslapnutu brzdu nie?
|
|
Tak, zachiti to brzdy vzdy ked dobrzdis do rychlosti 0. Drzi to napr hoke kopcom, dole kopcom, rovno, na krizovatke nebudes cuvat dozadu. Nedovoli ti cuvat bez R-ka, zabrzdi to auto samovolne. Funguje to iba ked mam zapnuty bezpecnostny pas. Pri zapnuti pasu som si na maxidote nastavil, aby to bolo vzdy aktivne...pri odopnuti pasu sa zovrú elektrické brzdice zadnej ručnej. A este nejake kombinacie to vie, len to je nadlho  Asistent rozjazdu do kopca funguje iba v kopci, to je vsetko.
|
|
|
Pánové...  Ale je to nahovno, potrebujem to zajtra vybrať, najprv naonačiť radio a potom ten panel Shit...
|
|
|
Dúfam, že to nie je tá nová hlavica radiacej páky, lebo to je totálny otras.
|
|
|
Tvoje dúfanie je márne... je to tá nová... len je tam zatial iba tak cba pripevnená... ešte do nej budem šprtať, keď budem mať čas...
|
|
|
Ja by som ti odporučil nechať tam starú, alebo zohanť originál v dobrom stave.
|
|
|
Mne sa páči táto celkom... je to subjektívny názor... každému vyhovuje niečo iné...
|
|
|
A vlastne keď sa ti páči tak je to jedno, 90% ludí ti povie, že je to strašné, ale to tvoje auto...
|
|
Stránka: 2 z 3
| [ Príspevkov: 69 ] | 1, 2, 3 |
|