[ Príspevkov: 26 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
NapísalOffline : 30.08.2007 14:00 | Vyhradenie podla IP

Prosim vas da sa nieco take ze na index dampocitadlo ktore by pocitalo vsetky navstevy, ale videl by ho len admin. Ked nie tak potom tak aby tez pocitalo vsetky navstevy, ale videl by ho len clovek s urcenou IP. napr urci sa ip 194.145.206.6 a len ten co ma taku IP by ho videl. Ide to ?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.08.2007 14:06 | Vyhradenie podla IP

obycajna podmienka, ktora testuje, ci je IPcka navstevnika zhodna s nastavenou...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 30.08.2007 14:08 | Vyhradenie podla IP

da, bud spravis administraciu na heslo, alebo na IP staci dat
Kód:
<?
if ($_SERVER['REMOTE_ADDR']=="194.145.206.6"){
   //pokracujeme
}
?>


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 30.08.2007 15:43 | Vyhradenie podla IP

jo ale ja chcem len pocitadlo aby videla len dana IP ale aby pocitalo poctalo vsetky navstevy.
dajme tomu ze kod pocitadla je:
Kód:
<img scr="pocitadlo" alt="" >

tak ako mam zapisat aby to videl len clovek s IP : 10.10.10.10


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.08.2007 15:51 | Vyhradenie podla IP

ak mas vlastne pocitadlo, ktore ti pocita (nie len zobrazuje) navstevy, tak ti staci
Kód:
$showPoc = (($_SERVER['REMOTE_ADDR']=="10.10.10.10") ? true : false);

if($showPoc) {
   echo '<img src="pocitadlo" alt="" >';
}


ak mas pocitadlo od nejakej spolocnosti, ktora poskytuje tuto sluzbu, myslim ze uplne staci pomocou CSS obrazok pocitadla skryt.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 30.08.2007 16:01 | Vyhradenie podla IP

dik. funguje to


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 30.08.2007 19:24 | Vyhradenie podla IP

tak ono to funguje ale pocita to navstevy len s IP ktore ho vidi.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.08.2007 19:27 | Vyhradenie podla IP

a ako si to nakoniec vyriesil? skus dat cast kodu...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 30.08.2007 19:29 | Vyhradenie podla IP

vyriesil som to cez php kodom co si mi napisal vyssie. ale pocita to navstevy len z tej IP ktora to pocitadlo vidi. ale mne treba aby ho videla len urcena IP ale pocitalo pristupy zo vsetkych IP


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12423
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.08.2007 19:41 | Vyhradenie podla IP

gracos píše:
vyriesil som to cez php kodom co si mi napisal vyssie. ale pocita to navstevy len z tej IP ktora to pocitadlo vidi. ale mne treba aby ho videla len urcena IP ale pocitalo pristupy zo vsetkych IP
pocitadlo sa musi nacitat na klientskom pc aby bola zapocitana navsteva, cize to mozes spravit tak ze budes mat dve pocitadla na tej stranke, graficke pre IP ktore ho ma vidiet, ostatne neviditelne, ak som tomu spravne pochopil.....

potom sa nacita len jedno pocitadlo, resp jeden skript a podla ip sa rozhodne ze komu ktory, ak bude na stranke navstevnik ktory spada do dozsahu ip alebo samotnej ip tak uvidi len graficke pocitadlo a zapocita sa navsteva, no ak nezapada tak sa nacita len neviditelny skript, bud to umoznuje samotny monitoring stranok ktory pouzivas alebo ho skryjes cez div


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.08.2007 19:44 | Vyhradenie podla IP

ked nie je zobrazene pocitadlo, je pritomne v zdrojovom kode alebo nie?

ten php kod je pouzitelny, len ked mas vlastne pocitadlo (lebo je pocitadlo vlozene na stranku len v pripade,ak sa zhoduju IPcky)...ale asi nemas, tak by si mal nastavit tomu pocitadlu (obrazku) cez css vlastnost display alebo visibility, aby ho nebolo vidiet...

cize:
Kód:
$setParam = (($_SERVER['REMOTE_ADDR']=="10.10.10.10") ? '' : '  style="visibility:hidden;" ');

...

<img src="pocitadlo" alt=""<?php echo $setParam; ?>/>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 30.08.2007 19:54 | Vyhradenie podla IP

ok dik


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 30.08.2007 19:54 | Vyhradenie podla IP

alebo si spravis php script ktory pripocita navstevy a potom posudi ci ma vypisat aj to pocitadlo.
Kód:
<?php
$pocitadlo=nahrajpocitadlo();
$pocitadlo++;
$ip="spravcova";
if($REMOTE_ADDR==$ip) echo $kreslipocitadlo();
?>


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.08.2007 19:55 | Vyhradenie podla IP

Citácia:
(lebo je pocitadlo vlozene na stranku len v pripade,ak sa zhoduju IPcky)

sem som zabudol dopisat, ze sa to tyka toho predchadzajuceho php kodu


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.08.2007 19:56 | Vyhradenie podla IP

juho píše:
alebo si spravis php script ktory pripocita navstevy a potom posudi ci ma vypisat aj to pocitadlo.

ale on pravdepodobne nema vlastne pocitadlo...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 30.08.2007 20:06 | Vyhradenie podla IP

aha ... v tom pripade sa mu tam snad vklada pomocou javascriptu.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 30.08.2007 20:07 | Vyhradenie podla IP

kaslite nato. dam nejake textove pocitadlo co bude farby pozadia a ja budem vediet kde je tak si tam prejdem mysou a zvirazni sa mi to.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 30.08.2007 20:10 | Vyhradenie podla IP

a nechcel by si nahodou vlastne pocitadlo?


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.08.2007 20:10 | Vyhradenie podla IP

skus pouzit ten kod, co som napisal ako posledny...to uz musi fungovat :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 30.08.2007 20:22 | Vyhradenie podla IP

no ja mam abz pocitadlo. a kde tam mam vlozit jeho kod do toho scriptu


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.08.2007 20:30 | Vyhradenie podla IP

na zaciatok stranky si vlozis:
Kód:
<?php
$setParam = (($_SERVER['REMOTE_ADDR']=="10.10.10.10") ? '' : '  style="visibility:hidden;" ');
?>

a potom do img toho pocitadla vlozis:
Kód:
<?php echo $setParam; ?>

cize napr:
Kód:
<a href="http://pocitadlo.abz.cz/" title="počítadlo přístupů: pocitadlo.abz.cz">
<img src="http://pocitadlo.abz.cz/aip.php?tp=di" alt="počítadlo.abz.cz" border="0"<?php echo $setParam; ?>/>
</a>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 30.08.2007 21:59 | Vyhradenie podla IP

Takze teraz to pocitadlo vidi len clovek ktory ma IP ako som zadal ale pocita to pristupy s kazdej IP ?
Dik moc

PS//
tie kody pises s hlavy ?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 31.08.2007 7:18 | Vyhradenie podla IP

malo by to pocitat z kazdej IP, lebo pocitadlo fyzicky je v zdrojovom kode, len ho nevidno na stranke...ved si to vyskusaj, zmen nastavenu IP na lubovolnu inu hodnotu a navstiv tu stranku a pozri ci to pripocitalo a potom si ju zmen naspat (pravdepodobne na svoju IP) a tiez pozri, ci to pripocitalo...ak ano, funguje to spravne...

ano, pisem, preco?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 31.08.2007 9:57 | Vyhradenie podla IP

stenley píše:
ano, pisem, preco?
no sak to tak aj vyzera by som povedal ...


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 31.08.2007 9:59 | Vyhradenie podla IP

co tym myslis?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vyhradenie podla IP

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 31.08.2007 13:10 | Vyhradenie podla IP

juho píše:
no sak to tak aj vyzera by som povedal ...

no hadam nebude kazdy skript pisat, spustat a testovat...keby tam boli nejake syntakticke chyby to uz si vyriesia samy...myslim ze kazdy trosicku pokrocilejsi pise kody z hlavy :)


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
 [ Príspevkov: 26 ] 


Vyhradenie podla IP



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WIN7-usporiadanie podla typu a zaroven podla datumu

v Operačné systémy Microsoft

1

339

10.10.2011 17:16

Logik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mobil podľa návrhu...

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Krčma

54

3524

19.03.2009 16:50

Paťo350Z

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Orientácia podľa hodnotenia

v Správy pre vedenie fóra

3

867

05.09.2008 14:41

ScorpionSX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ktory podla vas

v Notebooky a netbooky

6

453

07.02.2008 22:58

Paulooze

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie podla Rozlisenia

v PHP, ASP

2

292

06.05.2009 11:03

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie podla icq

v Redakčné systémy

5

338

30.03.2007 7:17

altt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie podla datumu

v PHP, ASP

29

774

24.11.2007 18:19

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Triedenie podľa textu

v PHP, ASP

12

352

29.05.2012 9:43

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie podla abecedy

v PHP, ASP

12

823

25.08.2008 22:17

tomxi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyber podla parametrov

v Notebooky a netbooky

18

1970

18.09.2007 17:16

dodo_mt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie podla nazvu

v Databázy

2

139

18.02.2013 20:51

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

knihy podla hier

v Počítačové hry

1

287

31.03.2012 15:05

Showman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mobil podla parametrov

v Mobilné zariadenia

7

1039

30.06.2011 10:54

M0f0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

podla poctu vytvorit

v PHP, ASP

9

295

25.11.2008 16:34

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie podla abecedy

v Databázy

2

301

19.01.2012 16:41

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Led podla hudby

v Modifikácie, návody a projekty

6

1943

08.08.2009 21:42

Axwell



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF