plánujem kúpiť novú grafiku, len neviem či mám ísť do rtx 2070, alebo radšej počkať na 2070Ti, ak vôbec nejaká bude. ako tá kúpa nesúri. a ešte by ma zajímalo ako je to s tipom chladenia procesora. vraj ak máte "vodníka", treba sa oň aspoň každého pol roka - rok starať. neviem čo je na tom pravdy
a táka otázočka ohľadom grafiky. myslíte, že 2070ka bohato postačuje na FullHD a plné detaily? či radšej kúpiť nejakú výkonnejšiu grafiku? chcem totiž aby mi to vydržalo aspoň nejakých 4-5r. mám totiž len FullHD monitor a musím si poklopať na drevo, že zatiaľ mi v pohode slúži. takže do 4K monitora sa mi zatiaľ nechce ísť pokiaľ to nie je skutočne potrebné
ako na druhú stranu som si vedomí, že postupom času bude pravdepodobne treba znižovať detaily, ale tak chcem niečo aby mi to nejakých tých pár rokov vydržalo. a procesor mám i7-4770k, ale plánujem kúpu nejakého lepšieho
nechcem zatiaľ ten FullHD "vyhadzovať" keď mu nič nie je, funguje ako má. však uvidím, ale čo sa týka tej grafiky, možno zostanem pri 2070ke, ak v najbližších niekoľkých mesiacoch neohlásia 2070Ti. skôr to aj tak neplánujem kúpiť