Vrčanie reproduktorovTakže ... repro ktoré mám mi vrčia keď ich pripojím do 3,5mm jacku ... problém je v tom, že som zistil to, že ak sa GND z repro dotkne bedne začne to vrčať ... ako by ho rušilo niečo zo zdroja ... mám powerline LAN ktoré beží však na vysokých frekvenciách, preto si myslím, že to nebude ono a navyše zdroj je spojený len zo zemou a tam powerline nezasahuje ... ďalej ... sluchátka tam idú normálne a repro idú na inom compe tiež dobre ... ako by sa dal tento problém riešiť, nakoľko GND zvuku je vždy spojené s bedňou. Skus prepojit repro do inej zastrcky. Zvykne to pomahat. Ak nie tak je chyba v zvukovke alebo niekde inde... Čo je to za repro (tie čo vrčia)? Skus prepojit repro do inej zastrcky. Zvykne to pomahat. Ak nie tak je chyba v zvukovke alebo niekde inde...nie nepomohlo to ... aj keď som ich dal do mik jacku tak to robilo ... chyba vo zvukovke nie je ... dal som tam internú cez PCI slot a robí to isté lebo problém je niekde inde ( asi GND bedňe)Čo je to za repro (tie čo vrčia)?neviem ... nejaké neznáme šmejdy (Easy Touch ET-219) ...
Vrčanie reproduktorov |