Volant Tracer Drifter problém s otáčanímČaute všetci, mám taký problém s volantom tracer drifter maximálny stupeň otočenia je 135 do ľava a 135 do prava ibaže podla driveru a hry mi ukazuje že keď otočím volant o takých cca 45-90 stupňov tak je to otočené na maximum a dalšich 45 už nereaguje ovladacie panely - zariadenia a tlačiarne - pravým na volant - nastavenie herného zariadenia - vlastnosti - nastavenia /prvá záložka/ - kalibrácia Veď toto ja tam tú kalibráciu nemám to bolo inak prvé čo ma napadlo ale aj tak dík za odpoveď Akoze nie, vies dat screen ? Nuž vedel by som keby som ho mal teraz zo sebou :/ keď ho budem mať pri sebe a zapojený napíšem Inac tu je potom driver pre W7 - ftp://v084770.home.net.pl/ster_34009.rar Ok vďaka potom vyskúšam// Spojený príspevok Pon 21.12.15 18:55Aha ok teraz ako pozerám ten driver som už inštaloval no tak potom hod ten screen. Ok tu je screen http://prntscr.com/9i3nnk// Spojený príspevok Štv 24.12.15 22:35skúšal som aj odinštalovať driver pretože so starým volantom to pomohlo ale teraz tiež nič ...
Volant Tracer Drifter problém s otáčaním |