[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.08
Prihlásený: 05.04.15
Príspevky: 24
Témy: 10 | 10

Ahoj.

Formular mi vracia viacrozmerne pole s indexom:
$_POST["r"][0]
$_POST["r"][1]
$_POST["r"][2]
$_POST["r"][3]

ako zistim najväčší index tohot poľa ?
V tomto prípade 3.

vďaka


Offline

Správca fóra
Správca fóra
viacrozmerne pole - zistenie najväčšieho indexu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

v idealnom pripade to zistis napr. cez count($_POST["r"])-1


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.08
Prihlásený: 05.04.15
Príspevky: 24
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 21.10.2008 22:46 | viacrozmerne pole - zistenie najväčšieho indexu

vďak je to OK


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
viacrozmerne pole - zistenie najväčšieho indexu

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

Stavím sa, že to chceš použiť vo for.
Ak áno, použi radšej foreach.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 4 ] 


viacrozmerne pole - zistenie najväčšieho indexu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Viacrozmerne pole

v PHP, ASP

3

373

07.12.2010 16:41

venom2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Filtrovanie $_POST, viacrozmerne pole

v PHP, ASP

7

382

24.11.2008 8:14

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

usporiadat pole podla indexu

v PHP, ASP

1

257

22.05.2011 12:55

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

viacrozmerne polia

v PHP, ASP

4

548

04.08.2009 18:39

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Krajšie prostredie administračného indexu

v Redakčné systémy

0

1237

04.09.2005 10:34

MS FRANKY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Príčíny nabúrania-prepísanie indexu

v PHP, ASP

9

337

15.07.2010 22:59

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MYSQL_BOTH nazov podla indexu

v PHP, ASP

2

461

12.10.2009 14:12

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Google likviduje z indexu katalogové weby

v Novinky

1

239

15.05.2012 23:52

Xarxes

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vypisat prvok pola, ked nazov indexu je v premennej

v PHP, ASP

2

246

10.01.2010 13:49

Mysql_dodo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

POLE

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

10

1054

18.11.2006 10:07

audiotrack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

elmag. pole

v Ostatné

3

80

16.09.2014 14:47

logarytmus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

RAID pole

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Pevné disky a radiče

54

5748

10.01.2007 20:10

ertin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamicke pole..

v PHP, ASP

3

221

28.09.2011 22:56

Ando

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textove pole

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

378

20.06.2009 15:38

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Schovaj pole

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

89

05.02.2013 20:32

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dvojrozmerne pole

v Delphi, Visual Basic

2

359

22.01.2013 22:50

Gregi555



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF